Tisztelt Ügyfeleink! Rendkívüli működési rendünkről ide kattintva tájékozódhatnak! »
Személyautók és Crossoverek Haszongépjárművek és egyterűek
Mercedes-Benz Hovány Szerviz

Mercedes-Benz szerviz szolgáltatások, akár már másnapra a világ legkorszerűbb márkaképviseletében!

Bízza autója karbantartását vagy javítását szakértő kollégáinkra és helyezze magát kényelembe egy csésze kávé társaságában vagy intézze üzleti ügyeit csendes és kényelmes környezetben világszínvonalú komplexumunkban amíg autója elkészül.

Mercedes-Benz gyári technológiájú szerviz szolgáltatásunk Magyarország területén belül három városunkban elérhető. Keresse kollégáinkat közvetlenül, akár telefonon is az alábbi elérhetőségek egyikén és foglaljon időpontot hosszú várakozás nélkül!

Budapest nyugati kapujánál, Budaörsön az M1-M7 kivezetője mellett: 06 1 202 9999
Szerviz nyitvatartás:
H-P: 8.00 - 17:00 (értékesítés 15:00-ig)
Szombat: zárva

Kecskeméten a Mercedes-gyár szomszédságában: +36 30 461-5414, +36 30 417-0019
Szerviz nyitvatartás:
H-P: 8.00 - 18.00 (értékesítés 15:00-ig)
Szombat: zárva

Békéscsabán a TV torony mellett: +36 30 471-1633, +36 30 295-8857
Szerviz nyitvatartás:
H-P: 8.00 - 17:00 (értékesítés 15:00-ig)
Szombat: zárva

Teljeskörű szerviz szolgáltatásaink mellett az alábbiakkal is állunk rendelkezésére:

- garancia időn túli gépkocsi javítás és karbantartás kedvezményes óradíjjal
- műszaki vizsga és műszaki vizsgára való felkészítés
- szezonális kerék tárolás Gumi Hotelünkben
- Karosszéria javítás és kárrendezési szolgáltatások (KGFB, Casco)
- Használtautó vásárlás előtti állapotfelmérés és szerviz előélet ellenőrzés

 

Mercedes-Benz Hovány Szerviz

Integrált Szerviz Csomaggal rendelkező Mercedes-Benz tulajdonosoknak

A szolgáltatáscsomag tartalma:

4 év vagy 120.000 km** (amelyik előbb teljesül) időtartamon és futásteljesítményen belül valamennyi – a gyártó által előírt – karbantartási munka díjtalan elvégzése bármelyik magyarországi Mercedes-Benz személygépkocsi felhatalmazott szervizpartner műhelyében.

A gyártó által biztosított 24 hónapos Mercedes-Benz Új Gépkocsi Garancia lejártát követően további 24 hónap, de legfeljebb összesen 120.000 km kiegészítő javítási garancia.

Kattintson a részletekért »

Mercedes-Benz Hovány Szerviz

Compact-3 karbantartási csomag - Értékeljük a hűséget.

Szakszerű karbantartás 3 éven át, és 10-15% alkatrészkedvezmény** 3 évnél idősebb Mercedes-Benz személyautójára.

Szeretné Mercedes-Benz személygépjárművét még hosszú éveken át kifogástalan állapotban használni? Gépkocsija átvételkor tapasztalt minőségének megőrzéséhez fontos a rendszeres és szakszerű karbantartás. Ismerkedjen meg a Compact-3* karbantartási csomaggal, amely birtokában Mercedes-Benz személyautójáról márkaszervizeinkben akár 3 évig kedvezményesen gondoskodunk.

További részletek »

Bármilyen korú is Mercedes-Benz személyautója, ha szeretné megszokott prémium minőségét megóvni, a Compact-3 karbantartási csomag* a jó választás. A Compact-3-mal* 3 évig (vagy legfeljebb +80 000 km futásteljesítményig, de legfeljebb 3 alkalommal) díjmentesen végeztetheti el autóján az esedékes karbantartásokat az ország bármely Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizében. Sőt, ha autója elmúlt 3 éves - a karbantartási csomag érvényességi ideje alatt - minden Mercedes-Benz Eredeti Alkatrész árából 10-15% kedvezményt** kap bármelyik Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizben elvégzett javítás esetén.

A karbantartás a Compact-3 csomag* esetében nem csupán olajcserét jelent: a szervizlátogatások során a műhelyek számos, a gyártó által részletesen előírt vizsgálatot és karbantartási munkát végeznek el, melyek hozzájárulnak autója magas műszaki színvonalának megőrzéséhez, megbízható és biztonságos működéséhez. Gépkocsiját a Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizekben kizárólag Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészekkel és Olajokkal valamint gyári előírások alapján szervizelik, így biztos lehet benne, hogy járműve a legmagasabb szintű gondoskodást kapja.

A COMPACT-3 CSOMAG ELŐNYEI:

 • Vezetett szervizfüzet
  Ha egyszer szeretne megválni autójától, a dokumentált, Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszervizben elvégzett karbantartásoknak köszönhetően könnyebben és magasabb áron adhatja el.
 • Eladáskor továbbadható
  A szolgáltatás a járműhöz tartozik, így ha eladná autóját, az új tulajdonos változatlan feltételek-kel veheti igénybe a szolgáltatásokat, mely az eladásnál értéknövelő tényezőként jelentkezik.
 • Országszerte igénybe vehető
  A karbantartásokat bármelyik magyarországi Mercedes-Benz felhatalmazott márkaszer- vizben elvégeztetheti.
 • Mercedes-Benz Mobilo
  Tovább élvezheti a mobilitás szolgáltatás előnye-it egy esetleges meghibásodás, balszerencse, rongálás vagy baleset esetén, folyamatos márkaszervizben végzett karbantartás mellett.
 • Átrozsdásodás elleni garancia
  Az átrozsdásodás elleni garancia folyamatos, Mercedes-Benz szervizben végzett karbantar-tás esetén a következő karbantartás esedékes-ségéig meghosszabbodik max. 30 évig.

 

 * A szerződés megkötése utáni 3 egymást követő karbantartás idejére, de max. 3 évig vagy 80 000 km-ig. Amennyiben az első for-galomba helyezéshez képest Ön a szerződést az autó 4 éves kora után köti meg (ISP-s autók esetében közvetlen az ISP lejárata után) a szerződéshez 10% alkatrészkedvezmény jár. Az autó 8 éves kora után megkötött szerződés 15%-os alkatrészkedvezményt biztosít. ** A kedvezmény minden Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészre vonatkozik, kivéve komplett motor, bázismotor, fűzött blokk, komplett váltó, ajándéktárgy, tartozék, Mercedes-Benz olajok BGA_ ES2 cikkszám végződéssel.

Mercedes-Benz Hovány Szerviz

Mercedes-Benz garanciák

Új járművekre

Az összes Mercedes-Benz személyautóra érvényes, két éves, európai garanciát 2005. szeptember 1-jén vezettük be.

A szerződésben rögzített garanciavállalást a Mercedes-Benz importőr nyújtja, amely értékesíti Önnek a gépkocsit. A garancia az átadás napján vagy, ha az korábbi, akkor az első forgalomba helyezés napján lép érvénybe, kilométer-korlátozás nélkül. A garancia kiegészíti az anyaghibákra vonatkozó, a jogszabályok által előírt felelősségvállalást, és két éven keresztül különleges nyugalmat biztosít Önnek.

Az új gépkocsik garanciájának területi érvényessége az Európai Unió tagállamaira, Izlandra, Liechtensteinre, Norvégiára és Svájcra terjed ki.

Használt autókra

Az európai Mercedes-Benz garancia használt gépkocsik esetében egész Európában a minőség záloga. Ha használt gépkocsit vásárol tőlünk, akkor az nemcsak tüzetes átvizsgáláson esik át, hanem a legtöbb esetben legalább 12 hónapra megkapja az európai Mercedes-Benz garanciát is.

Ez meghibásodás esetén is biztosítja az Ön számára a mobilitást, bárhol is van Nyugat-Európa területén. Mi pedig megjavítjuk a gépkocsit, és Önnek egy fillért sem kell fizetnie munkadíjra vagy – 100.000 km futásteljesítményig – anyagköltségre. A munkadíjat nagyobb futásteljesítményű gépkocsik esetében is teljes mértékben átvállaljuk.

Ha az az autó, amely elnyerte tetszését – akár viseli a Mercedes csillagot, akár nem – nem rendelkezik az európai Mercedes-Benz garanciával, akkor bátran forduljon hozzánk.

 

Illetve érdeklődjön személyesen márkakereskedéseinkben vagy elérhetőségeinken.


(Gépelje a számot a mezőbe)
Küldés