Személyautók és Crossoverek Haszongépjárművek és egyterűek
Mercedes PRO

Mercedes PRO: leegyszerűsíti és felgyorsítja üzletét.

Fő tevékenysége még hatékonyabbá válik.

A Mercedes PRO a Mercedes-Benz Vans új márkájaként az összes jelenlegi és jövőbeli szolgáltatást, megoldást és digitális lehetőséget magában foglalja a mindennapi üzletvitel érdekében. Célunk a digitális lehetőségek kihasználása az Ön üzletének még hatékonyabbá tétele érdekében.

A Mercedes PRO új lehetőségeket nyit hálózatba kötött, méretre szabott szolgáltatásaival és digitális megoldásaival, így pedig segít az üzletvitelt még egyszerűbben és gyorsabban, fokozott produktivitással végezni. A lehetőségek kínálata személyre szabható és teljes szállítási megoldásokkal szolgál, amelyek fokozzák vállalatának hatékonyságát és lehetővé teszik, hogy Ön fő tevékenységre koncentrálhasson.

A Mercedes PRO-hoz számos megoldás tartozik, amelyek még hatékonyabbá teszik az üzletvitelt: a flottamenedzserek okos összeköttetésétől kezdve járműveikkel és dolgozóikkal, a személyre szabott szállítási megoldásokon, valamint a hatékony és előrelátó járműhasználaton át egészen az új fejlesztésekkel, egyedi finanszírozási lehetőségekkel, továbbá flexibilis és egyéni mobilitási lehetőségekkel kapcsolatos információkig.

1

Minden területen hatékonyabban a Mercedes PRO connecttel.

Az automobil digitális és hálózatba kapcsolt jövője tovább fejlődik: a Mercedes PRO connect professzionális kapcsolattartási és flottamegoldásai összekapcsolják a vállalkozást gépkocsijaival, és növelhetik a hatékonyságot és produktivitást – a cégvezetésnél és a kontrollingnál éppúgy, mint a flottamenedzselés terén. Az előnyök a kiesési idők előrelátó karbantartás-menedzsment általi minimalizálásától az üzemgazdasági elemzéshez áttekinthetően előkészített adatokig terjednek.

A Járműmenedzsment-eszközben a gépkocsik és a gépkocsivezetők [1] áttekinthetően koordinálhatók és hatékonyan vethetők be. A gépkocsivezető [1] számára a Mercedes PRO connect App [1] biztosítja az információcserét a flottamenedzserrel a Járműmenedzsment-eszközön keresztül, valamint értékes, gépkocsira vonatkozó információkat nyújt.

2018. 2. negyedéve végétől sokrétű Mercedes PRO connect szolgáltatások állnak majd rendelkezésre, melyek a professzionális flottamenedzselés különböző aspektusait támogatják.

A digitális kínálatot a jövőbeni kiadások folyamatosan bővítik:

Optimalizált támogatás

  • Digitalizált feljegyzések
  • Hatékony flottamenedzselés
  • Hatékony vezetési stílus elemzés
  • Egyszerűsített flottakommunikáció
  • Továbbfejlesztett navigáció
  • Mobil gépkocsikezelés
  • Mercedes-Benz Vans adatkapcsolatok

[1] A Mercedes PRO connect Appot nem szabad menet közben kezelni! Ellenkező esetben fennáll annak a veszélye, hogy ez elvonja a figyelmét a közlekedés eseményeiről, és ezáltal önmagát vagy másokat is veszélyeztethet. Kérjük, vegye figyelembe azon ország törvényes rendelkezéseit is, amelyben tartózkodik!

A szolgáltatáscsomag tartalma:

  • 4 év vagy 120.000 km (amelyik előbb teljesül) időtartamon és futásteljesítményen belül valamennyi – a gyártó által előírt – karbantartási munka díjtalan elvégzése bármelyik magyarországi Mercedes-Benz személygépkocsi felhatalmazott szervizpartner műhelyében.
  • A gyártó által biztosított 24 hónapos Mercedes-Benz Új Gépkocsi Garancia lejártát követően további 24 hónap, de legfeljebb összesen 120.000 km növelt javítási garancia.