Személyautók és Crossoverek Haszongépjárművek és egyterűek
Finanszírozási ajánlataink
Lízingeljen új Mercedes-Benz A-osztály személygépjárművet!

Lízingeljen új Mercedes-Benz A-osztály személygépjárművet!

Mindössze nettó 75 000 Ft havidíjjal!

Ismerkedjen meg legfrissebb lízingkonstrukciónkkal, amellyel garantáltan közelebb kerülhet álmai személygépkocsijához. Mert Ön nem csak autóból, de pénzügyi ajánlatból is kiemelkedő minőséget érdemel.

Bármely Mercedes-Benz személygépjárművet válassza is, munkatársaink 2017 júliusától olyan ajánlattal várják, amelynek nem fog tudni ellenállni: a pénzügyi lízing kamata most minden új Mercedes-Benz személygépkocsi vásárlása esetén mindössze 4,99% ! Az ajánlat mind a nyílt, mind a zárt végű pénzügyi lízingre érvényes, 36-60 hónapos futamidő esetén.

* Bővebb információért érdeklődjön személyesen márkakereskedéseinkben vagy elérhetőségeinken Mercedes-Benz Financial Services munkatársunknál!

 

A-osztály kombinált üzemanyag-fogyasztás: 4,1–6,6 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 108–151 g/km. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek. *A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.), és a De Lage Landen Finance Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043434). A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedő a finanszírozás szolgáltatója nevében jár el. Ez a tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű, és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltatók a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtják. A finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu, a ww.dllgroup.com/hu, valamint a www.mercedes-benz.hu honlapokon. A havi díj a Mercedes Benz A160 modell 2018. július 2-án érvényes listaárára vonatkozik (bruttó 7 780 250 Ft), bruttó 2 334 075 Ft önerő megfizetésével, 48 hónap futamidőre, 5,99% fix kamatláb mellett. Maradványérték bruttó 1 789 458 Ft. Az ajánlat kizárólag társas vállalkozások és egyéni vállalkozók által igénybe vett, a Budapest Bank Zrt.-vel vagy De Lage Landen Finance Zrt-vel kötött forintalapú, nyílt végű pénzügyi lízingszerződések esetén érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Az ajánlat 2018.12.31-ig vagy visszavonásig érvényes.

 

Finanszírozási ajánlataink

Lízingeljen új Mercedes-Benz X-osztályt most 3,49%-os kamattal!*

Végre megérkezett a modell, amelyet annyira vártunk: a Mercedes-Benz első pick-upja. A minden terepen magabiztos X-osztály könnyedén tehermentesíti Önt — és a mindössze 3,49%-os lízingkamatnak köszönhetően a finanszírozása sem jelent plusz terhet.

Bármerre járjon is, az X-osztály mindenhol magára vonja a figyelmet. Ráadásul nem csak a Mercedes-Benztől megszokott formatervvel hódít, de műszaki megoldásai is egyedülállók. Akár aszfaltúton, akár földúton közlekedik vele, a stabilitás, a kényelem és a biztonság garantált. Tágas rakfelületén több mint 1000 kg terhet képes elvinni, és akár egy 3,5 tonnás utánfutót is elvontat.

Meggyőző megjelenése és teljesítménye mellett az X-osztály számos további vonzó tulajdonsággal rendelkezik — így például kedvező finanszírozási lehetőségekkel. Ahogyan a legtöbb új, Magyarországon vásárolt Mercedes-Benz kishaszongépjármű esetében, úgy az X-osztály esetében is igénybe vehető lízingkonstrukció, melynek kamata mindössze 3,49%, 36-60 hónapos futamidő esetén.* Akár terepre szánja munkagépnek, akár prémium városi autóként kívánja használni az X-osztályt, vásárlás előtt kérje Mercedes-Benz Financial Services finanszírozási ajánlatunkat, hogy az Ön igényeihez legjobban illő pénzügyi konstrukciót választhassa.

Részletes információk az X-osztályról

 

Finanszírozási ajánlataink

Lízingeljen új Mercedes-Benz személygépjárművet mindössze 4,99%-os kamattal.**

A minőségből sosem engedünk. A kamatból igen.

Ismerkedjen meg legfrissebb lízingkonstrukciónkkal, amellyel garantáltan közelebb kerülhet álmai személygépkocsijához. Mert Ön nem csak autóból, de pénzügyi ajánlatból is kiemelkedő minőséget érdemel.

Bármely Mercedes-Benz személygépjárművet válassza is, munkatársaink 2017 júliusától olyan ajánlattal várják, amelynek nem fog tudni ellenállni: a pénzügyi lízing kamata most minden új Mercedes-Benz személygépkocsi vásárlása esetén mindössze 4,99% ! Az ajánlat mind a nyílt, mind a zárt végű pénzügyi lízingre érvényes, 36-60 hónapos futamidő esetén.

 

* Bővebb információért érdeklődjön személyesen márkakereskedéseinkben vagy elérhetőségeinken Mercedes-Benz Financial Services munkatársunknál!

 

Finanszírozási ajánlataink

Nagy teherbírás. Kis kamat.
Mercedes-Benz haszongépjármű lízing 3,49%-os kamattal.***

Lízingeljen új Mercedes-Benz haszongépjárműveket 3,49%-os kamattal.

Ahány vállalkozás, annyiféle igény. A Mercedes-Benz ezt felismerve olyan haszongépjármű-palettát állított össze, amelyben mindenki megtalálhatja az üzeti céljainak leginkább megfelelő modellt! Ráadásul kedvező finanszírozással: 2017. június 9-től bármilyen új Mercedes-Benz PRO haszongépjármű, Vito zárt áruszállító, illetve tetszőleges Citan vagy Sprinter modell vásárlásakor mind a nyílt, mind a zárt végű pénzügyi lízing kamata mindössze 3,49%, 36-60 hónapos futamidő esetén.*

Bővebb információért érdeklődjön Mercedes-Benz Financial Services munkatársunknál!

 


(Gépelje a számot a mezőbe)
Küldés

 

* A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.), és a De Lage Landen Finance Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043434), valamint bérleti szolgáltatást nyújthat a De Lage Landen Leasing Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-665251). A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedők járhatnak el. Jelen finanszírozást igénybe vehető ügyfélkör: fogyasztónak nem minősülő magánszemélyek, egyéni vállalkozók, társas vállalkozások. Az ajánlat minden új Mercedes-Benz X-osztály vásárlásához igénybe vett, a szolgáltatókkal kötött forintalapú, referencia kamatlábhoz kötött változó kamatozású, nyílt- vagy zártvégű pénzügyi lízingszerződések esetén, legalább 20% önerő megfizetése mellett, 36-60 hónapos futamidőre érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Ez a hirdetés nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64§-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, a jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű, és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltatók a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtják. Az Ügyféltájékoztató és a finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu, a www.dllgroup.com/hu, valamint a www.mercedes-benz.hu honlapokon. Fogyasztónak minősülő ügyfelek a Mercedes-Benz márkakereskedésekben kaphatnak finanszírozási tájékoztatást. Az ajánlat 2018. január 1-től 2018. december 31-ig vagy visszavonásig érvényes.

 

** A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.), és a De Lage Landen Finance Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043434), valamint bérleti szolgáltatást nyújthat a De Lage Landen Leasing Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-665251). A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedők járhatnak el. Jelen finanszírozást igénybe vehető ügyfélkör: fogyasztónak nem minősülő magánszemélyek, egyéni vállalkozók, társas vállalkozások. Az ajánlat minden új Mercedes-Benz személygépkocsi vásárlásához igénybe vett, a szolgáltatókkal kötött forint alapú, referencia kamatlábhoz kötött változó kamatozású, nyílt-, vagy zártvégű pénzügyi lízing szerződések esetén, legalább 20% önerő megfizetése mellett, 36-60 hónapos futamidőre érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Ez a hirdetés nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64§-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, a jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltatók a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtják. Az Ügyféltájékoztató és a finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu , a https://www.dllgroup.com/hu , valamint a www.mercedes-benz.hu honlapokon. Fogyasztónak minősülő ügyfelek a Mercedes-Benz márkakereskedésekben kaphatnak finanszírozási tájékoztatást. Az ajánlat 2018. június 30-ig vagy visszavonásig érvényes.

 

*** A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.), és a De Lage Landen Finance Zrt (cégjegyzékszám: 01-10-043434), valamint bérleti szolgáltatást nyújthat a De Lage Landen Leasing Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-665251). A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedők járhatnak el. Jelen finanszírozást igénybe vehető ügyfélkör: fogyasztónak nem minősülő magánszemélyek, egyéni vállalkozók, társas vállalkozások. Az ajánlat minden új Mercedes-Benz kishaszonjármű vásárlásához igénybe vett, a szolgáltatókkal kötött forint alapú, referencia kamatlábhoz kötött változó kamatozású, nyílt-, vagy zártvégű pénzügyi lízing szerződések esetén, legalább 20% önerő megfizetése mellett, 36-60 hónapos futamidőre érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Ez a hirdetés nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64§-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, a jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltatók a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtják. Az Ügyféltájékoztató és a finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu, a https://www.dllgroup.com/hu valamint a www.mercedes-benz.hu honlapokon. Fogyasztónak minősülő ügyfelek a Mercedes-Benz márkakereskedésekben kaphatnak finanszírozási tájékoztatást. Az ajánlat 2018. december 31-ig vagy visszavonásig érvényes.