Személyautók és Crossoverek Haszongépjárművek és egyterűek
Kaminoszerviz

Kamionszerviz beruházás az Új Széchenyi Terv keretében

A Hovány Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 99,258 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert a „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A beruházással a Hovány Kft. telephelyét bővítette és több új munkahelyet is teremtett a kistérségben.

A szerviz és annak szolgáltatásai a Mercedes-Benz Hungária auditálásával működnek!

A kecskeméti székhelyű Hovány Kft. 1991-ben alakult, autókereskedelemmel és az ehhez tartozó teljes szolgáltatási vertikummal foglalkozik. Az időközben cégcsoporttá alakult holding ma már hat megyeszékhelyen és a fővárosban kilenc autómárkának a forgalmazását és szervizét látja el. 2011-ben született meg a döntés, hogy a KFT kamionszervizet épít.

2011-ben uniós támogatással, az Új Széchenyi Terv pályázati kiírásának segítségével lehetőségük nyílt a beruházás elindítására, a beruházásban a cég egy új Mercedes Kamionszervizet épített, amely mára elkészült és teljes kapacitással fogadja a szervizre érkező járműveket. A beruházás keretében több új munkahely is létesült.

A beruházáshoz a vállalkozás 99.257.514 forint vissza nem térítendő támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv segítségével.

A Hovány Csoportról és a fejlesztésekről bővebb információt a www.hovany.hu oldalon olvashatnak.