Személyautók és Crossoverek Haszongépjárművek és egyterűek
Hírek

Hírek

Új Mercedes-Benz A-osztály

Egy új generáció ritmusa

A Mercedes-Benz G-osztály új generációja

A Mercedes-Benz ismét magasra tette a lécet a G-osztállyal, megerősítve vezető pozícióját a terepjárók között. Utasterét nívós felszerelés és nemes anyagok jellemzik, műszerfalát és középkonzolját teljesen áttervezték.

Mercedes-Benz GLK 2012

A 2012. áprilisi világpremier után úton és terepen is bemutatkozik az új Mercedes-Benz, érvényre juttatva erősségeit. Iránymutató asszisztencia-rendszereivel, hatékony és élénk hajtóműveivel, új designjával és kibővített felszerelésével megerősíti vezető pozícióját a kompakt SUV kategóriában.

A Mercedes-Benz A-osztály fejlesztése

Hatalmas érdeklődést kelt az új Mercedes-Benz A-osztály. Mielőtt 2012 szeptemberében begördülne az európai márkakereskedőkhöz, a Mercedes-Benz több folytatásban bepillantást ad a piaci indításhoz vezető fejlesztési lépésekről.

MobileKids gyereknap

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) a Fővárosi Önkormányzattal közösen 1990 óta rendezi meg kétnapos, ingyenes gyermeknapi rendezvényét.

Célba ért a VII. Mercedes-Benz Classic Csillagtúra

Több mint 80 Mercedes-Benz veteránautó érkezett meg szombat délután a VII. Mercedes-Benz Classic Csillagtúra befutójára

Kamion- és buszszerviz Kecskeméten

Gőzerővel folynak a munkálatok Kecskemét új, világszínvonalú Mercedes-Benz kamion szervizében

Integrált Szerviz Csomag

4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás!

Mercedes-Benz Csillagtúra

Az idén 60 éves Mercedes-Benz SL-széria tiszteletére a Mercedes-Benz magyarországi vezérképviselete 2012. május 4-6. között ismét megrendezi a Csillagtúrát. Az első Mercedes-Benz SL, vagyis „Sport-Light” modell 1952-ben aratott dupla győzelmet a Le-Mans-i versenypályán és sikeressége a mai napig töretlen.

Kikapcsolódás Mercedesében!

A Mercedes-Benz által kínált szórakoztató egységekkel a hátul utazók számára nincs többé hosszú út. A filmnézés, a zenehallgatás változatos és zavartalan utazást biztosít a sofőr és az utasok számára egyaránt.

Media Navigation Center

Intelligens, többfunkciós multimédia megoldás, mindez most nagyon kedvező áron! Media Navigation Center – tökéletes megoldás Vito/Viano (W639) , A- és B-osztályok (W169/245) számára.