Személyautók és Crossoverek Haszongépjárművek és egyterűek
Az új Mercedes-Benz GLA

Az új Mercedes-Benz GLA

Az új GLA túlnő önmagán. Teljesen megújult formavilágával sportosabb és progresszívebb, egyúttal magasabb és szélesebb is lett. Így aztán minden útra felkészült, akár a városban közlekedik, akár kiruccan a természetbe.

Az új Mercedes-Benz GLA

Az új GLA nemcsak egyszerűen A-ból B-be viszi el Önt, hanem a kalandokkal teli úttalan utakra is. Mindeközben végig megőrizni sportos stílusát. Formanyelvét és megbízhatóságát tekintve a legjobb partner a sokoldalú életstílushoz.

Az új Mercedes-Benz GLA

Minden szem előtt.

Az új Mercedes-Benz GLA

Tér a kalandoknak.

Nincs számára olyan terület, amelyet ne tudna az Ön komfortzónájává változtatni.

Speciálisan hangolt színkombinációk, amelyek jó hatással vannak az utasok hangulatára, vagy zene kitűnő minőségben: az új GLA funkcionálisabb, mint valaha.

Az új Mercedes-Benz GLA

Ambiente megvilágítás

Az új Mercedes-Benz GLA

Burmester® térhatású hangrendszer

Az új Mercedes-Benz GLA

Hosszában eltolható második üléssor

Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC

Mi másra várna még? Az AMG-specifikus hűtőrács már első ránézésre fel fogja kelteni a kíváncsiságát. Szálljon be, és induljon el felfedező útjára! Az AMG Performance kormánnyal uralhatja a várost, miközben az AMG SPEEDSHIFT DCT 8G spontán reagálása minden méterrel fokozza a vállalkozókedvét.

Az új Mercedes-Benz GLA AMG

Markáns AMG-specifikus hűtőrács függőleges lamellákkal, AMG első lökhárító első légterelő peremmel, krómezüst elemekkel díszített oldalsó lamellákkal: mindez már első ránézésre az új Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC öntudatosan dinamikus egyéniségéről tanúskodik. És ez még csak a kezdet.

Az új Mercedes-Benz GLA AMG

Sokkal több egy munkahelynél.

Hanem egy vezetőtér, amely megérdemli ezt a nevet. AMG-specifikus műszerek, sportülések, az alul egyenes karimájú, nappabőr, multifunkciós sportkormány, amelyet alumínium váltókapcsolók egészítenek ki: ezek segítségével intuitíven irányíthatja a gépkocsiját, de uralni fogja a város minden zeg-zugát is.

Az új Mercedes-Benz GLA AMG

Két világ legjava: teljesítmény és vezetési élmény.

Az AMG SPEEDSHIFT DCT 8G sebességváltó az AMG turbómotor gyors reagálási képességét tiszta vezetési élménnyé varázsolja. A duplakuplungos sebességváltó el fogja kápráztatni a RACE START funkcióval és az autósportos fokozatváltásokkal, emellett azonban a komfortorientált kapcsolásokat is lehetővé teszi: azaz két világ legjavát egyesíti magában.

Olyan helyekre juttatja el, amelyek eddig rejtve voltak Ön előtt.

Az új Mercedes-Benz GLA AMG

Ne engedje, hogy bármi az útjában álljon: fedezze fel a szabadságot! Az új Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC ugyanis bárhova képes elvinni Önt, ahová utak vezetnek, de persze még azokon túlra is elmerészkedhet vele. Mindehhez egy ellenállhatatlanul markáns gépkocsikarakter társul, amely a teljesítményorientált AMG család tagjává avatja.