Személyautók és Crossoverek Haszongépjárművek és egyterűek
Kis piros Mercedesek a legkisebbek szolgálatában

Kis piros Mercedesek a legkisebbek szolgálatában

Amikor értesültünk a lehetőségről, a Hovány Csoport nagy örömmel állt a Music Fm Mosolyautó nevű jótékonysági kezdeményezése mellé, és egyáltalán nem csak azért, mert mi egy autókereskedelemmel foglalkozó cég vagyunk.

Kis piros Mercedesek a legkisebbek szolgálatában Egy kórházi kezelés mindig megterhelő, legyen szó gyerekről vagy felnőttről, azonban az előbbiek még nem rendelkeznek olyan ismeretekkel, tapasztalatokkal, amelyek segítségével reálisan, félelmeiket és szorongásukat tudatosan csökkentve nézhessenek a rájuk váró vizsgálatok elé. Nagy segítség mind nekik, mind pedig aggódó szüleiknek egy ilyen szituációban az a megoldás, amelyet először egy San Diego-i kórházban vetettek be: a kicsikre méretezett, távirányítható kisautókat vittek a gyermekosztályra, hogy a gyerekek félelmét, feszültségét egy kis autókázással oldhassák fel kivizsgálások vagy műtétek előtt. Ez nemcsak az apró betegek félelmeit segít enyhíteni, de egy szülőnek is teljesen más érzés, ha az ilyen krízishelyzetekben is mosolyogva, vidáman látja csemetéjét.

Ez az igazán szívet melengető, egyszersmind mélységesesen emberi kezdeményezés tehát olyan dolog, ami mellett nem lehetett szó nélkül elmenni.

Kívánjuk, hogy minél több kicsinek nyújtsanak támaszt ezek a kisautók, és segítsék őket abban, hogy a lehető leghamarabb felépüljenek a betegségből. A szülőknek és az itt dolgozóknak pedig azt, hogy hozzon egy cseppnyi derűt és könnyebbséget a mindennapokban ez a lehetőség.

Kis piros Mercedesek a legkisebbek szolgálatában

Nagyon szépen köszönjük az együttműködést a Music FM-nek, valamint a békéscsabai és a kecskeméti kórház gyermekosztályainak. A program tovább folytatódik, és hamarosan még több kórházba eljutnak majd a kis piros Mercedes-Benz autók.