Tisztelt Ügyfeleink! Rendkívüli nyitvatartásunkkal kapcsolatos információinkról ide kattintva tájékozódhatnak »
Ideiglenes forgalmi rend változás márciusban budaörsi Mercedes-Benz autószalonunknál! Kattintson ide a térképes ismertetőért »
Személyautók és Crossoverek Haszongépjárművek és egyterűek
10 éves a Mercedes-Benz Hovány

10 éves a Mercedes-Benz Hovány - galéria

2017. április 7-e jeles nap volt márkakereskedésünk életében; hiszen aznap este, egy exkluzív fogadás keretein belül ünnepeltük a Hovány Premium Automotive Kft. fennállásának tizedik évfordulóját.

Az est háziasszonya cégünk arca, a tehetséges és szépséges énekesnő, Radics Gigi volt, aki a rendezvény záróakkordjaként koncertet is adott, igazán egyedi és ünnepi atmoszférát teremtve ezzel a szalonban.

A csodás hangulatú partin több beszéd is elhangzott; Hesz Tamás, a Mercedes-Benz Hungary Kft. kereskedelmi és marketingvezetője a gyár és a kereskedés között fennálló kiváló kapcsolatot méltatta, Wenner Bálint, a Hovány Premium Automotive Kft ügyvezetője az elért eredményekről ejtett pár szót, Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszony a cégcsoport és a város megalapozott együttműködéséről beszélt, Hovány Márton tulajdonos pedig cégünk születésének körülményeire emlékezett vissza. Az estét a Sabina Decor csodás virágai, Léber Barbara lenyűgöző divatbemutatója és a Royal Diamonds ékszerei tették igazán exkluzívvá, a Kígyósi Csárda kitűnő étkeivel pedig Gere Attila kiváló borai keltek nászra a meghívottak legnagyobb örömére. Fantasztikus születésnap volt ez, amely méltó összegzése volt a cég múltjának, büszkesége a jelenének, és ünnepe mindannak az elszántságnak és tervezésnek, amellyel az új céljaink felé indulunk.