Személyautók és Crossoverek Haszongépjárművek és egyterűek
Elektromos intelligencia és mobilitás a Mercedes- Benz Hoványnál

Elektromos intelligencia és mobilitás a Mercedes- Benz Hoványnál

A Mercedes-Benz az EQ termék- és technológiamárkával az elektromos mobilitáshoz tartozó termékek, szolgáltatások technológiák és innovációk szerves rendszerét teremti meg.

Az EQ egyet jelent az intelligens elektromos mobilitással: az attraktív designnal, a rendkívüli vezetési élménnyel, a kiemelkedő hétköznapi használhatósággal és a legmagasabb szintű biztonsággal. Olyan kényelmesen, biztonságosan és megbízhatóan élheti át az elektromos autózás varázsát, ahogy azt egy Mercedes-Benztől elvárhatja.

 

EQ – tisztán elektromos gépjárművek

Elektromosan, kompromisszumok nélkül - a Mercedes-Benz EQ modellekkel.

A tisztán elektromos mobilitás helyi károsanyag-kibocsátás nélküli, szinte hangtalan közlekedést és kitűnő reagálóképességet jelent. Összességében egy teljesen újszerű vezetési élményről és egy a jövőbe mutató mobilitási formáról van szó.

 

 

Az új Mercedes-Benz EQC

Mercedes-Benz EQC

Az új Mercedes-Benz EQV

Mercedes-Benz EQV

smart EQ - Még több élmény a városi forgalomban.

A szinte hangtalan elektromotor fokozatmentes gyorsításának és az azonnal rendelkezésre álló forgatónyomatékának köszönhetően csupa élvezet a vezetés, összhangban a jövőbemutató progresszív design-nal.

smart EQ fortwo

smart EQ fortwo

smart EQ fortwo cabrio

smart EQ fortwo cabrio

smart EQ forfour

smart EQ forfour

Hibrid technológia

Nagyobb erő, kisebb fogyasztás- a Mercedes- Benz Plug-in Hyrid modellekkel.

A Plug-in Hybrid hajtással rendelkező EQ Power modelljeink két világ legjavát ötvözik magukban: az elektromotor dinamikáját és hatékonyságát, valamint a belső égésű motor hatótávolságát. Ezekkel a gépkocsikkal a városi forgalomban tisztán elektromos hajtással közlekedhet, otthon vagy nyilvános töltőállomásoknál tölthet, a hosszabb utakon pedig a rövid tankolási idők megszokott kényelmét élvezheti.

A-osztály 250 e kompaktlimuzin

A-osztály 250 e kompaktlimuzin

A-osztály 250 e kompaktlimuzin EQ Power technológiával. A Mercedes-Benz A-osztály legfrissebb generációja olyan fiatalos és dinamikus, mint amilyen mindig is volt, egyúttal azonban minden eddiginél kidolgozottabb és kényelmesebb is.

A-osztály 250 e kompaktlimuzin

A-osztály 250 e limuzin

A kompakt limuzin mellett az A-osztály limuzin 2018 óta gazdagítja a Mercedes-Benz kompakt autóinak a kínálatát. Egyúttal számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyekkel Ön eddig csak a luxuskategóriában találkozhatott. Most az A 250 e is elérhető az innovatív hibrid hajtással.

B-osztály 250 e Sports Tourer

B-osztály 250 e Sports Tourer

A B-osztály Sports Tourer: aki mindent tud. A B-osztály a tökéletes (családi) autó mindazoknak, akiknek fontos a sok hely, a kényelem és a biztonság. A modell jellegzetessége, hogy a sportos megjelenés ellenére nagyobbak a belső méretei az elődjéhez képest.

C-osztály 300 e T-modell

C-osztály 300 e T-modell

A Mercedes-Benz C-osztálya a márka bestsellere. A C 300 e T-modell mint rugalmasan alkalmazható szabadidőkombi minden felhasználási célnak megfelel.

C-osztály 300 de T-modell

C-osztály 300 de T-modell

C-osztály 300 de T-modell: szabadidőkombi, amelyben két szív dobog. A sportos kombifarban Plug-in Hybridként is 1335 literes befogadóképességű csomagtér rejlik. Az új generáció egyesíti az érzelmeket az intelligenciával.

C-osztály 300 e limuzin

C-osztály 300 e limuzin

A C-osztály 300 e limuzin technológiája optimális hatékonyságot, lenyűgöző dinamikát és az előklimatizálás lehetőségének köszönhetően olyan komfortot tesz lehetővé, amiről eddig sejtelme sem volt. Mindemellett megtartotta azt a tulajdonságát, hogy a C-osztályra jellemzően kiválóan használható a hétköznapokban.

C-osztály 300 de limuzin

C-osztály 300 de limuzin

A lendületesség a C-osztály limuzin arcára van írva. A kombinált hajtásrendszernek köszönhetően a C-osztály 300 de limuzin úgy teszi örömtelivé a vezetést, hogy alacsony károsanyag-kibocsátás mellett a lehető legkisebb fogyasztással dicsekedhet. Ráadásul eddig elképzelhetetlen kényelemmel kényezteti utasait.

C-osztály 300 de T-modell

GLC 300 e 4MATIC

Szabadság a legsokoldalúbb formájában: a GLC 300 e 4MATIC. A Mercedes-Benz GLC minden terepen az elemében van. Ennek a közepes méretű SUV-nek a modern designjában intelligensen egyesítettük a funkcionalitást és az energikusságot.

GLC 300 e Coupé

GLC 300 e Coupé

A GLC 300 e 4MATIC-kal a Mercedes‑Benz először kínál egy Midsize Sport Utility Coupét az innovatív Plug-in Hybrid technikával, amely egy benzinmotor erejét egy nagy teljesítményű elektromotor hatékonyságával kombinálja.

E-osztály 300 e limuzin

E-osztály 300 e limuzin

Minden idők legintelligensebb, de egyúttal legtakarékosabb E-osztálya. Íme az E-osztály 300 e. Egy okos üzleti limuzin tiszta, ugyanakkor szenvedélyes designnal, valamint minőségi, exkluzív utastérrel.

E-osztály 300 de limuzin

E-osztály 300 de limuzin

Aligha van márkánknak még egy ilyen típuscsaládja, amely évtizedeken keresztül annyira meghatározó szerepet játszott volna az autózás felső kategóriájában, mint az E-osztály. A modell a menetkényelem és a közlekedésbiztonság mintaképe. Takarékos Plug-in Hybrid E 300 de modellként azonban a gazdaságosságé is.

E-osztály 300 de T-modell

E-osztály 300 de T-modell

Az E-osztály 300 de T-modell Plug-in Hybridjeit annak a fontos célcsoportnak alkottuk, amely a Mercedes-Benz kényelmes felső kategóriáját kedveli: azoknak, akik sokat vannak úton, így nagyra értékelik a jóleső kényelmet a fárasztó autózás közben, és alkalomadtán a nagy vontatható tömeg is a hasznukra van.

GLE 350 de 4MATIC

GLE 350 de 4MATIC

Modern luxus az utakon és azokon túl is: ezt üzeni az új GLE 350 de 4MATIC formavilága. Ennek a nagyméretű SUV-nek igazi különlegessége az elektromos hatótávolsága: ez 31,2 kWh kapacitású akkumulátorának köszönhetően − megfelelő vezetési stílusnál − túllépi a 100 kilométert (az NEDC szerint).

S-osztály 560 e limuzin

S-osztály 560 e limuzin

Az S-osztály ismét útmutató szerepet vállalt: az első olyan modellünk, amelyben debütált a legfrissebb, azaz harmadik Plug-in Hybrid-generáció minden komponense, a Mercedes-Benz S 560 e volt.

 

 

Új elektromos vagy plug-in hybrid autóvásárlás TAO támogatással »