Személyautók és Crossoverek Haszongépjárművek és egyterűek
Mercedes-Benz Hovány Budaörs karrier

A LEGJOBBAT VAGY SEMMIT!

(Gottlieb Daimler)

A Mercedes-Benz egy olyan patinás márka, amely Magyarországon és világméretben is piacvezető a prémium szegmensben. A Hovány Csoport Magyarország egyik legnagyobb és egyik legelismertebb autókereskedelmi cégcsoportja. 2018 őszén Budaörsön, a világ egyik legkorszerűbb, minden ügyfél és munkatársi igényt kielégítő márkaképviseletét nyitja meg.

Mercedes-Benz Hovány Budaörs karrier

 

A LEGJOBBAK A LEGJOBB HELYEN!

(Mercedes-Benz Hovány, Budaörs)

Az impozáns komplexumban a ma elérhető legkorszerűbb rendszerek, technológiák csatasorba állítása mellett olyan tehetséges és jól képzett munkatársakat kívánunk foglalkoztatni, akik 100%-ban elkötelezettek a professzionalizmus és a teljes ügyfél elégedettség mellett. Akik a mindennapi tevékenységükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy ügyfélként és munkatársként is élmény legyen itt lenni. Elérve ezzel azt, hogy Magyarországon példaértékű ügyfélélményt nyújtó márkakereskedés legyünk.

Ha már profi vagy és szereted az új kihívásokat, akkor jelentkezz hozzánk!

Ha még nem vagy az, de vonz az autóipar, szereted a kemény, lelkiismeretes munkát, és szeretnél folyamatosan fejlődni, tanulni, hogy mihamarabb a legjobbak közé tartozz, akkor jelentkezz hozzánk!

Az alábbi területeken keressük a legjobbakat:

Használtautó értékesítő

Jelentkezés »

Pénztáros/Pénzügyi asszisztens

Jelentkezés »

Alkatrészgazdász

Jelentkezés »

Kiválasztási specialista

Jelentkezés »

Várjuk fényképes önéletrajzodat a Karrier oldalunkon!

Mercedes-Benz Hovány Budaörs karrier