Tisztelt Ügyfeleink! A Hovány Cégcsoport márkakereskedései 2019. április 19. és 22. között zárva tartanak! Nyitás: 2019. április 23.
Személyautók és Crossoverek Haszongépjárművek és egyterűek
Aktuális akcióink.

MOST itt az idő, hogy Ön is Mercedes-Benz tulajdonos legyen.

Itt a legjobb alkalom. Most. Ne várjon.

Készleten lévő Mercedes-Benz modellek »

 

Aktuális ajánlataink:

C-osztály Limited Edition modellek

C-osztály Limited Edition modellek azonnal, készletről

Válassza a sportos formatervezést és kimagasló felszereltséget, amely a vezetésélmény új szintjét hozza el Önnek! Az új Mercedes-Benz C-osztály Limited Edition modellek most kedvezményes áron, speciális csomagban, extra felszereltséggel érhetőek el, használtautó beszámítási lehetőséggel és kedvező finanszírozással.

A C 160 FL Limited Edition modell fekete és fehér színben már 8.990.000 Ft-tól az Öné lehet!

Minden az C-osztály limuzinról »

Amit a C 160 FL Limited Edition az alapfelszereltségen túl, felár nélkül tartalmaz:

 • LED High Performance fényszórók
 • Ülésfűtés a vezető és az első utas részére
 • Fűtött szélvédőmosó-berendezés
 • Ablaktörlők esőszenzorral
 • Csomagtérfedél külön biztosítása
 • Navigáció előkészítés

 

Ajánlatunk minden új személyautó vásárlása esetén tartalmazza:

 • az Intergrált Szervíz Csomagot (ISP)
 • Integrált vezetéstechnikai oktatást a Driving Camp-en
 • az Önre és autójára szabott innovatív Mercedes me szolgáltatáscsomagot

 

Bővebb információért érdeklődjön személyesen márkakereskedéseinkben vagy elérhetőségeinken »

További részletek »

Új C-osztály Limited Edition kombinált üzemanyag-fogyasztás: 6,1 – 5,7 l/km/100 km; kombinált CO2-kibocsátás 140 – 131 g/km. Az ajánlat a fekete és a fehér színű C160 FL modellekre érvényes. A kedvezményes ajánlat 2018. október 22-től 2018. december 31-ig, illetve a készlet erejéig érvényes. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A felszereltségek listája nem teljes körű. A tájékoztatás nem teljes körű. A kép illusztráció.

 

Lízingeljen új Mercedes-Benz A-osztály személygépjárművet!

Lízingeljen új Mercedes-Benz A-osztály személygépjárművet!

Mindössze nettó 75 000 Ft havidíjjal!

Minden az új A-osztályról »

Igazi egyéniség mellé egyedi finanszírozás: lízingeljen új Mercedes-Benz A-osztály személygépjárművet mindössze nettó 75 000 Ft havidíjjal!

A Magyarországon is gyártott új Mercedes-Benz A-osztály világszínvonalú technológiával és designnal újradefiniálja az innovációt és a modern luxust a kompakt gépjárművek kategóriában. Dinamikus vonalvezetéssel és intuitív felhasználói élménnyel tökéletesen alkalmazkodik vezetője egyéniségéhez, egyedülálló konnektivitási megoldásai pedig mindig összekötik Önt a világgal és az Ön számára fontos emberekkel.

Egyedi finanszírozási ajánlatunkkal most kedvező feltételekkel vásárolhat új Mercedes-Benz A-osztályt: nyílt végű pénzügyi lízingkonstrukcióink 48 hónapos futamidő esetén mindössze nettó 75 000 Ft havidíj mellett lehetővé teszi, hogy új gépkocsijában Ön is átélhesse az A-osztály kivételes élményét.*

* Bővebb információért érdeklődjön személyesen márkakereskedéseinkben vagy elérhetőségeinken Mercedes-Benz Financial Services munkatársunknál!

További részletek »

* A-osztály kombinált üzemanyag-fogyasztás: 4,1–6,6 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 108–151 g/km.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek.

*A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.), és a De Lage Landen Finance Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043434). A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedők járhatnak el.

Ez a tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, a jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltatók a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtják. A finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu, a www.dllgroup.com/hu, valamint a www.mercedes-benz.hu honlapokon.

A havidíj a Mercedes Benz A160 modell 2018. július 2-án érvényes listaárára vonatkozik (bruttó 7 780 250 Ft), bruttó 2 334 075 Ft önerő megfizetésével, 48 hónap futamidőre, 5,99% fix kamatláb mellett. Maradványérték bruttó 1 789 458 Ft, a lízing teljes díjában foglalt díj összege 7000 Ft.

Az ajánlat kizárólag társas- és magánvállalkozások által igénybe vett, a Budapest Bank Zrt.-vel vagy De Lage Landen Finance Zrt-vel kötött nyílt végű pénzügyi lízing szerződések esetén érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Az ajánlat 2018.12.31-ig, vagy visszavonásig érvényes.

 

E-osztály Limited Edition modellek

E-osztály Limited Edition modellek

Válassza az Ön dinamikus életstílusához illeszkedő limuzint extrafelszereltséggel. Mercedes-Benz E-osztály Limited Edition modellek most kedvezményes áron extra felszereltséggel:

Az E 200 4MATIC és az E 200d Limited Edition modellek, már 11.990.000,- Ft-ért, havi nettó 97 000,-Ft-tól elérhetők.*

Minden az E-osztály limuzinról »

Amit az E 200 4MATIC Limited Edition az alapfelszereltségen túl felár nélkül tartalmaz:

 • Aktív parkolásasszisztens PARKTRONIC-kal
 • LED High Performance fényszórók
 • 12,3”-os média kijelző
 • Ülésfűtés a vezető és az első utas részére
 • Navigáció előkészítés

 

E 200d Limited Edition kiemelt felszereltségek:

 • Parkoló csomag tolató kamerával
 • LED High Performance fényszórók
 • 12,3”-os média kijelző
 • Ülésfűtés a vezető és az első utas részére
 • Navigáció előkészítés

 

Ajánlatunk minden új személyautó vásárlása esetén tartalmazza:

 • az Integrált Szerviz Csomagot (ISP)
 • Integrált vezetéstechnikai oktatást a Driving Camp-en
 • valamint az Önre és autójára szabott innovatív Mercedes me szolgáltatáscsomagot

 

Bővebb információért érdeklődjön személyesen márkakereskedéseinkben vagy elérhetőségeinken »

További részletek »

E-osztály kombinált üzemanyag-fogyasztás: 4,5-10,8 l/100km, kombinált CO2-kibocsátás: 118-245 g/km.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

További extrafelszereltségek felár ellenében rendelhetők. A kedvezményes ajánlat 2018. május 9-től december 31-ig vagy visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes. Az adatok helyességéért, tévedésért, vagy nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek.

*A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.), és a De Lage Landen Finance Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043434). A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedő a finanszírozás szolgáltatója nevében jár el.

Ez a tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltatók a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtják. A finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu, a www.dllgroup.com/hu, valamint a www.mercedes-benz.hu honlapokon.

A havi díj a Mercedes Benz A160 modell 2018. július 2-án érvényes listaárára vonatkozik (bruttó 7 780 250 Ft), bruttó 2 334 075 Ft önerő megfizetésével, 48 hónap futamidőre, 5,99% fix kamatláb mellett. Maradványérték bruttó 1 789 458 Ft.

Az ajánlat kizárólag társas vállalkozások és egyéni vállalkozók által igénybe vett, a Budapest Bank Zrt.-vel vagy De Lage Landen Finance Zrt-vel kötött forint alapú nyílt végű pénzügyi lízing szerződések esetén érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Az ajánlat 2018.12.31-ig, vagy visszavonásig érvényes.

 

Mercedes-Benz GLC-osztály akció

Mercedes-Benz GLC 220d 4MATIC

Már 12 999 000 Ft-tól elérhető!

Válasszon a stílusos vonalvezetésű, tágas és praktikus kialakítású belső térrel rendelkező Mercedes-Benz GLC SUV modellek közül — most még kedvezőbb áron.

A GLC SUV 220d 4MATIC Limited Edition már 12 999 000 Ft-tól elérhető beépített extrafelszereltséggel együtt.

Minden az GLC-osztályról »

További információért kérjük forduljon Mercedes-Benz értékesítő munkatársainkhoz.

Amit a GLC SUV 220d 4MATIC Limited Edition az alapfelszereltségen túl felár nélkül tartalmaz »

 • Külső króm csomag

A Króm csomag stílusos design-elemként kiegészítő külső króm díszítőelemeket tartalmaz.


A Külső Króm csomag elemei:

 • Hűtőrács integrált Mercedes csillaggal és 2 matt iridium-ezüst lamellával, króm díszbetéttel
 • Optikai aláfutásgátló elöl/hátul, krómozott
 • Hosszanti tetősínek, eloxált alumínium
 • Krómozott ablakdíszléc
 • Krómozott ablakkeretek
 • Fémbetétes belső rakodóperem
 • Két látható, a lökhárítóba integrált nemesacél kipufogó-végződéssel (benzinmotornál), ill. két optikai kipufogó-végződéssel ellátott kipufogórendszer (dízelmotoroknál)
 • LED High Performance fényszórók

A markáns megjelenés mellett a LED High Performance fényszórók nagyobb biztonságot nyújtanak éjjel, a szélesebb fényeloszlásnak, a nappali fényhez hasonlító színhőmérsékletnek és az alacsonyabb energiafogyasztásnak köszönhetően. A LED-es hátsó lámpák még jobb megjelenést biztosítanak és javítják a láthatóságot.

 • 17" könnyűfém keréktárcsák, 5 duplaküllős design
  5-duplaküllős könnyűfém keréktárcsák, tremolite szürke és magasfényű kivitelben.

  Első tengely: 7.5 J x 17, gumiabroncs mérete: 235/65 R 17
  Hátsó tengely: 7.5 J x 17, gumiabroncs mérete: 235/65 R 17
 • Audio 20 DC

  Ez a multimédia rendszer egyesíti a szórakozást, az információkat és a kommunikációt: Audio 20 CD, internet-eléréssel, navigációval, rádióval, kettős vevőegységgel és CD-lejátszóval, amely Bluetooth® segítségével lehetővé teszi a mobil készülékekkel való kapcsolódást.
  Egy Bluetooth®-képes mobiltelefonnal, engedélyezett adatforgalom esetén lehetséges a szabad böngészés az interneten. A Bluetooth® csatlakozás rendelkezik kéz nélküli funkcióval és audio-streaminggel zeneszámok lejátszásához. Szintén lehetővé teszi a címadatok átvitelét a mobiltelefonról a fejegységre, amennyiben ezt a PBAP/Phonebook Access Profile funkciót támogatja.

  A CD-lejátszóval MP3-, WMA-, WAV- és AAC-fájlok is lejátszhatók. A Cover-Art funkció megjeleníti a lemezborítókat az audio-menüben.
 • Aktív parkolásasszisztens PARKTRONIC-kal

  Megkönnyíti a be- és kiállást: az Aktív parkolásasszisztens egyaránt megkönnyíti a parkolóhely-keresést, és a beállást hossz- és keresztirányú parkolóhelyekre, valamint a kiállást az úttal párhozamos parkolóhelyekről. Automatikusan bekormányozza a gépkocsit a parkolóhelyekre, átvéve a vezetőtől a kormányzás és a fékezés feladatait.
  Ha a gépkocsi 30 km/óránál lassabban halad, a rendszer egy „P“-betűvel és egy megfelelő irányba mutató nyíllal jelzi a kombinált műszer multifunkciós kijelzőjén, hogy egy megfelelő parkolóhelyet talált. Alaphelyzetben a jobb oldalon keres, bekapcsolt bal oldali irányjelzőnél a bal oldalon is.

  Ha a vezető hátramenetbe kapcsol és elfogadja a parkolási javaslatot, az Aktív parkolásasszisztens 10 km/óra sebességig a kormányzást teljesen önállóan elvégzi. A vezetőnek csak a gáz- és fékpedált kell felügyelnie. A parkolás legfeljebb hét manőver után befejeződik.

  Az elektronikus PARKTRONIC parkolássegéd manőverezéskor figyeli a gépkocsi előtti és mögötti teret, és figyelmezteti a vezetőt, ha ütközésveszélyt észlel. 18 km/óra sebességig aktív.

 

 

Finanszírozási ajánlataink

Lízingeljen új Mercedes-Benz X-osztályt most 3,49%-os kamattal!*

Végre megérkezett a modell, amelyet annyira vártunk: a Mercedes-Benz első pick-upja. A minden terepen magabiztos X-osztály könnyedén tehermentesíti Önt — és a mindössze 3,49%-os lízingkamatnak köszönhetően a finanszírozása sem jelent plusz terhet.

Bármerre járjon is, az X-osztály mindenhol magára vonja a figyelmet. Ráadásul nem csak a Mercedes-Benztől megszokott formatervvel hódít, de műszaki megoldásai is egyedülállók. Akár aszfaltúton, akár földúton közlekedik vele, a stabilitás, a kényelem és a biztonság garantált. Tágas rakfelületén több mint 1000 kg terhet képes elvinni, és akár egy 3,5 tonnás utánfutót is elvontat.

Meggyőző megjelenése és teljesítménye mellett az X-osztály számos további vonzó tulajdonsággal rendelkezik — így például kedvező finanszírozási lehetőségekkel. Ahogyan a legtöbb új, Magyarországon vásárolt Mercedes-Benz kishaszongépjármű esetében, úgy az X-osztály esetében is igénybe vehető lízingkonstrukció, melynek kamata mindössze 3,49%, 36-60 hónapos futamidő esetén.* Akár terepre szánja munkagépnek, akár prémium városi autóként kívánja használni az X-osztályt, vásárlás előtt kérje Mercedes-Benz Financial Services finanszírozási ajánlatunkat, hogy az Ön igényeihez legjobban illő pénzügyi konstrukciót választhassa.

Részletes információk az X-osztályról

 

Mercedes-Benz Citan Go

A városi áruszállítás bajnoka

Citan GO kompakt méretekkel és funkcionális részletekkel már nettó 3 890 000 Ft-tól*

Ha városi kisáru-szállításról van szó, a sokoldalú és gazdaságos Citan GO nem ismer lehetetlent. Nem okoz neki gondot, ha a rakomány nagy és az utcák szűkek: magabiztosan tör utat a sűrű városi forgalomban, és kompakt méreteinek köszönhetően kiemelkedő agilitást és fordulékonyságot biztosít minden helyzetben. A vonzó ár mellett a gazdaságos üzemeltetés és a magas fokú rendelkezésre állás teszi tökéletes választássá széles körű szállítási feladatokra.

A Citan GO a hatékonyság mellett a funkcionalitásra és a kényelemre is ügyel. A nagy raktérajtó, az alacsony rakodóperem és a jól átgondolt raktér lehetővé teszi a gördülékeny be- és kirakodást, valamint a szállítási kapacitás optimális kihasználását. A barátságos belső tér és a modern tárolóhely-koncepció komfortos munkakörnyezetet biztosít, így Ön kényelmesen végezheti napi szállítási feladatait.

A Citan GO kedvező áron kínál megbízható megoldást hosszú távra, és segít abban, hogy a rakomány és az Ön vállalkozása egyaránt célba jusson.

Részletes ajánlatért forduljon bizalommal hozzánk elérhetőségeinken vagy márkakereskedéseinkben.

 

További részletek »

*Az ajánlat a 2019. január 1-től az ajánlat visszavonásának dátumáig megkötött végvevős szerződésekre vonatkozik, Citan „GO” 108 CDI A1 Van modell esetén. A hirdetésben szereplő nettó 3 890 000 Ft, azaz bruttó 4 940 300 Ft indulóár a Citan „GO” 108 CDI A1 Van változatára vonatkozik. Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2013. évi V. törvény 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. Citan GO kombinált üzemanyag-fogyasztás: 4,3 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 112 g/km (mért NEDC értékek).

 


(Gépelje a számot a mezőbe)
Küldés