Személyautók és Crossoverek Haszongépjárművek és egyterűek
Aktuális akcióink.

Aktuális ajánlataink:

 

 

Ragadja meg a lehetőséget!

Ragadja meg a lehetőséget!

Mercedes-Benz modellek most 4,99%-os kamattal!

Ragadja meg a lehetőséget és vigye haza álmai Mercedes-Benz modelljét! Most bármelyik modellünk mellett dönt, különleges finanszírozási ajánlatunkkal akár 4,99%-os kamattal (36-60 hónapos futamidő esetén*) az Öné lehet egy vadonatúj Mercedes-Benz. Az ajánlat 2019. december 31-ig, vagy visszavonásig érvényes.

* Bővebb információért érdeklődjön személyesen márkakereskedéseinkben vagy elérhetőségeinken.

További részletek »

*A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.), és a De Lage Landen Finance Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043434), valamint bérleti szolgáltatást nyújthat a De Lage Landen Leasing Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-665251). A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedők járhatnak el. Jelen finanszírozást igénybe vehető ügyfélkör: fogyasztónak nem minősülő magánszemélyek, egyéni vállalkozók, társas vállalkozások. Az ajánlat minden új Mercedes-Benz személygépkocsi vásárlásához igénybe vett, a szolgáltatókkal kötött forint alapú, referencia kamatlábhoz kötött változó kamatozású, nyílt-, vagy zártvégű pénzügyi lízing szerződések esetén, legalább 20% önerő megfizetése mellett, 36-84 hónapos futamidőre érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Ez a hirdetés nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64§-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, a jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltatók a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtják. Az Ügyféltájékoztató és a finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu, a www.delagelanden.hu valamint a www.mercedes-benz.hu honlapokon. Fogyasztónak minősülő ügyfelek a Mercedes-Benz márkakereskedésekben kaphatnak finanszírozási tájékoztatást. Az ajánlat 2019. 12. 31-ig vagy visszavonásig érvényes.

 

 

Ennyire közel még sosem volt Önhöz.

Új Mercedes-Benz már havi nettó 70 000 forinttól!

Egyedi modellek és akciók

Ez most messze a legjobb alkalom, hogy kiválassza az Önhöz legjobban illő Mercedes-Benz modellt! Kínálatunkban számos limitált széria közül választhat, amelyekhez kedvező finanszírozási ajánlatok állnak rendelkezésére. Forint alapú, nyílt végű pénzügyi lízingkonstrukcióban, 48 hónapos futamidő és 5,99% fix kamatláb mellett most akár már havi nettó 70 000 Ft-ért* élvezheti egy Mercedes-Benz kényelmét.

* Bővebb információért érdeklődjön személyesen márkakereskedéseinkben vagy elérhetőségeinken.

További részletek »

* A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.), és a De Lage Landen Finance Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043434). A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedő a finanszírozás szolgáltatója nevében jár el. Ez a tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltatók a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtják. A finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu, a www.dllgroup.com/hu, valamint a www.mercedes-benz.hu honlapokon. A havi díj a Mercedes Benz A 160 Limited Edition modell 2019. május 2-án érvényes listaárára vonatkozik (bruttó 7.990.000 Ft), bruttó 2 796 500 Ft önerő megfizetésével, 48 hónap futamidőre, 5,99% fix kamatláb mellett. Maradványérték bruttó 1 837 700 Ft. Az ajánlat kizárólag társas vállalkozások és egyéni vállalkozók által igénybe vett, a Budapest Bank Zrt.-vel vagy De Lage Landen Finance Zrt-vel kötött forint alapú nyílt végű pénzügyi lízing szerződések esetén érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Az ajánlat 2019. január 2-től 2019. szeptember 30-ig vagy visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes.

 

Lízingeljen új Mercedes-Benz A-osztály személygépjárművet!

A 160 Limited Edition

Mindössze nettó 70 000 Ft havidíjjal!

Egy önre tervezett autó. Az A-osztály a 2019-es Év Autója és a flottaüzemeltetők szakfolyóirata, a Company Car Today 2019-es díjának (Premium Lower Medium Car of the Year 2019) birtokosa*.

A Magyarországon is gyártott új Mercedes-Benz A-osztály világszínvonalú technológiával és designnal újradefiniálja az innovációt és a modern luxust a kompakt gépjárművek kategóriában. Dinamikus vonalvezetéssel és intuitív felhasználói élménnyel tökéletesen alkalmazkodik vezetője egyéniségéhez, egyedülálló konnektivitási megoldásai pedig mindig összekötik Önt a világgal és az Ön számára fontos emberekkel.

Egyedi finanszírozási ajánlatunkkal most kedvező feltételekkel vásárolhat új Mercedes-Benz A-osztályt: nyílt végű pénzügyi lízingkonstrukcióink 48 hónapos futamidő esetén mindössze nettó 70 000 Ft havidíj mellett lehetővé teszi, hogy új gépkocsijában Ön is átélhesse az A-osztály kivételes élményét.**

 

Ügyfél ár: 7 990 000 Ft (regisztrációs adóval)

Akár nettó 70 000 Ft havi díjtól**

 

Minden az új A-osztályról »

 

* Bővebb információért érdeklődjön személyesen márkakereskedéseinkben vagy elérhetőségeinken Mercedes-Benz Financial Services munkatársunknál!

További részletek »

* Forrás: CCT100 Díjak.

** A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.), és a De Lage Landen Finance Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043434). A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedő a finanszírozás szolgáltatója nevében jár el. Ez a tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltatók a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtják. A finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu, a www.dllgroup.com/hu, valamint a www.mercedes-benz.hu honlapokon. A havi díj a Mercedes Benz A 160 Limited Edition modell 2019. május 2-án érvényes listaárára vonatkozik (bruttó 7.990.000 Ft), bruttó 2 796 500 Ft önerő megfizetésével, 48 hónap futamidőre, 5,99% fix kamatláb mellett. Maradványérték bruttó 1 837 700 Ft. Az ajánlat kizárólag társas vállalkozások és egyéni vállalkozók által igénybe vett, a Budapest Bank Zrt.-vel vagy De Lage Landen Finance Zrt-vel kötött forint alapú nyílt végű pénzügyi lízing szerződések esetén érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Az ajánlat 2019. január 2-tól 2019. május 31-ig vagy visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes.

 

B 180 Limited Edition

B 180 Limited Edition

Az új Mercedes-Benz B-osztály egyesíti mindazt, amit egy autótól elvárunk.

Ügyfélár: 8 490 000 Ft (regisztrációs adóval)

Akár nettó 75 000 Ft havi díjtól*

Az új B-osztályt olyan intelligens asszisztensrendszerekkel és funkciókkal láttuk el, amelyek menet közben az eddigieknél is jobban segítik Önt, és még inkább megkönnyítik a vezetés feladatát. Ezek az asszisztensrendszerek és funkciók többek közt automatikusan felismerik a veszélyeket, és ha baj van, figyelmeztetnek erre, sőt korrigáló beavatkozásokra is képesek. Így Ön és utasai mindig biztonságban érezhetik magukat.

 

Ügyfél ár: 7 990 000 Ft (regisztrációs adóval)

Akár nettó 70 000 Ft havi díjtól**

 

Minden az új B-osztályról »

 

* Bővebb információért érdeklődjön személyesen márkakereskedéseinkben vagy elérhetőségeinken Mercedes-Benz Financial Services munkatársunknál!

További részletek »

* A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.), és a De Lage Landen Finance Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043434). A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedő a finanszírozás szolgáltatója nevében jár el. Ez a tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltatók a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtják. A finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu, a www.dllgroup.com/hu, valamint a www.mercedes-benz.hu honlapokon. A havi díj a Mercedes Benz B 180 Limited Edition modell 2019. május 2-án érvényes listaárára vonatkozik (bruttó 8.490.000 Ft), bruttó 2 895 090 Ft önerő megfizetésével, 48 hónap futamidőre, 5,99% fix kamatláb mellett. Maradványérték bruttó 1 952 700 Ft.

Az ajánlat kizárólag társas vállalkozások és egyéni vállalkozók által igénybe vett, a Budapest Bank Zrt.-vel vagy De Lage Landen Finance Zrt-vel kötött forint alapú nyílt végű pénzügyi lízing szerződések esetén érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Az ajánlat 2019. április 1-től 2019. május 31-ig vagy visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes.

 

C-osztály Limited Edition modellek

C-osztály Limited Edition modellek azonnal, készletről

Kivételes. Sokoldalú. C-osztály.

A C 160 FL Limited Edition modell fekete és fehér színben már A Mercedes-Benz C-osztály Limuzin figyelemreméltó tulajdonságokkal rendelkezik. A magasszintű kényelem, a csúcskategóriás kivitelezés és a műszaki újítások a modell természetes velejárói.

 

Ügyfél ár: 9 490 000 Ft (regisztrációs adóval)

Akár nettó 82 000 Ft havi díjtól

 

Amit a C 160 FL Limited Edition az alapfelszereltségen túl, felár nélkül tartalmaz:

 • LED High Performance fényszórók
 • Ülésfűtés a vezető és az első utas részére
 • Fűtött szélvédőmosó-berendezés
 • Ablaktörlők esőszenzorral
 • Csomagtérfedél külön biztosítása
 • Navigáció előkészítés

 

Ajánlatunk minden új személyautó vásárlása esetén tartalmazza:

 • az Intergrált Szervíz Csomagot (ISP)
 • Integrált vezetéstechnikai oktatást a Driving Camp-en
 • az Önre és autójára szabott innovatív Mercedes me szolgáltatáscsomagot

Minden az C-osztály limuzinról »

 

Bővebb információért érdeklődjön személyesen márkakereskedéseinkben vagy elérhetőségeinken »

További részletek »

Mercedes-Benz C 160 Limited Edition kombinált üzemanyag-fogyasztás: 6,1 – 5,7 l/km/100 km; kombinált CO2-kibocsátás 140 – 131 g/km. Az értékek az előírt mérési eljárás szerint, jelen esetben a „NEDC CO2 értékek” a Bizottság (EU) 2017/1153 Végrehajtási rendelete 2. cikke 1. pontjának megfelelően kerültek meghatározásra. Az üzemanyagfogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az adatok nem egy adott gépjárműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét, hanem kizárólag a különböző gépjárműtípusok egymással való összehasonlítására szolgálnak. Az értékek a kiválasztott extrafelszereltségek függvényében változnak.Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. További extrafelszereltségek felár ellenében rendelhetők. Az adatok helyességéért, tévedésért, vagy nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek.

* A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.), és a De Lage Landen Finance Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043434). A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedő a finanszírozás szolgáltatója nevében jár el. Ez a tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltatók a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtják. A finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu, a www.dllgroup.com/hu, valamint a www.mercedes-benz.hu honlapokon. A havi díj a Mercedes Benz C 160 különleges modell 2019. május 2-án érvényes listaárára vonatkozik (bruttó 9.490.000 Ft), bruttó 3 349 073 Ft önerő megfizetésével, 48 hónap futamidőre, 5,99% fix kamatláb mellett. Maradványérték bruttó 2 182 700 Ft. Az ajánlat kizárólag társas vállalkozások és egyéni vállalkozók által igénybe vett, a Budapest Bank Zrt.-vel vagy De Lage Landen Finance Zrt-vel kötött forint alapú nyílt végű pénzügyi lízing szerződések esetén érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Az ajánlat 2019. április 1-től 2019. május 31-ig vagy visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes.

 

E-osztály Limited Edition modellek

E-osztály Limited Edition modellek

Válassza az Ön dinamikus életstílusához illeszkedő limuzint extrafelszereltséggel. Mercedes-Benz E-osztály Limited Edition modellek most kedvezményes áron extra felszereltséggel:

A Mercedes-Benz E 200d Limited Edition modell, már 11.990.000,- Ft-ért, akár nettó 105 000,- Ft havi díjtól elérhető.*

Minden az E-osztály limuzinról »

 

E 200d Limited Edition kiemelt felszereltségek:

 • Parkoló csomag tolató kamerával
 • LED High Performance fényszórók
 • 12,3”-os média kijelző
 • Ülésfűtés a vezető és az első utas részére
 • Navigáció előkészítés

 

Ajánlatunk minden új személyautó vásárlása esetén tartalmazza:

 • az Integrált Szerviz Csomagot (ISP)
 • Integrált vezetéstechnikai oktatást a Driving Camp-en
 • valamint az Önre és autójára szabott innovatív Mercedes me szolgáltatáscsomagot

 

Bővebb információért érdeklődjön személyesen márkakereskedéseinkben vagy elérhetőségeinken »

További részletek »

Mercedes-Benz E 200 d Limited Edition kombinált üzemanyag-fogyasztás: 4,3 l/100km, kombinált CO2-kibocsátás: 114 g/km.

Az értékek az előírt mérési eljárás szerint, jelen esetben a „NEDC CO2 értékek” a Bizottság (EU) 2017/1153 Végrehajtási rendelete 2. cikke 1. pontjának megfelelően kerültek meghatározásra. Az üzemanyagfogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az adatok nem egy adott gépjárműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét, hanem kizárólag a különböző gépjárműtípusok egymással való összehasonlítására szolgálnak. Az értékek a kiválasztott extrafelszereltségek függvényében változnak.Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. További extrafelszereltségek felár ellenében rendelhetők. A kedvezményes ajánlat 2019. április 1-től 2019. május 31-ig vagy visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes. Az adatok helyességéért, tévedésért, vagy nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek.

* A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.), és a De Lage Landen Finance Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043434). A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedő a finanszírozás szolgáltatója nevében jár el. Ez a tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltatók a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtják. A finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu, a www.dllgroup.com/hu, valamint a www.mercedes-benz.hu honlapokon. A havi díj a Mercedes Benz E 200 4MATIC Limited Edition és Mercedes-Benz E 200 d Limited Edition modellek 2019. május 2-án érvényes listaárára vonatkozik (bruttó 11.990.000 Ft), bruttó 4 143 744 Ft önerő megfizetésével, 48 hónap futamidőre, 5,99% fix kamatláb mellett. Maradványérték bruttó 2 757 700 Ft. Az ajánlat kizárólag társas vállalkozások és egyéni vállalkozók által igénybe vett, a Budapest Bank Zrt.-vel vagy De Lage Landen Finance Zrt-vel kötött forint alapú nyílt végű pénzügyi lízing szerződések esetén érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Az ajánlat 2019. április 1-től 2019. május 31-ig vagy visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes.

 

E-osztály Limited Edition modellek

E-osztály EQ Power modellek

Elektromosan, a Mercedes-Benzzel. A Mercedes-Benz egy évszázadnyi műszaki szakértelmének méltó megkoronázása az „Elektromos Intelligencia”, az EQ. Az EQ nem csupán egy márka, hanem egy szemléletmód: ahogy a jövőre tekintünk.

 

E 300 e EQ Power
Ügyfél ár: 15 490 000 Ft

Akár nettó 135 000 Ft havi díjtól*

Extra felszereltség:
- Okostelefon integráció
- LED fényszórók
- Ülésfűtés az első üléseken
- Parkoló csomag tolatókamerával


E 300 de EQ Power
Ügyfél ár: 15 490 000 Ft

Akár nettó 135 000 Ft havi díjtól*

Extra felszereltség:
- Avantgarde belső és külső
- Okostelefon integráció
- LED fényszórók
- Ülésfűtés az első üléseken
- Parkoló csomag tolatókamerával

 

Bővebb információért érdeklődjön személyesen márkakereskedéseinkben vagy elérhetőségeinken »

További részletek »

* A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.), és a De Lage Landen Finance Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043434). A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedő a finanszírozás szolgáltatója nevében jár el. Ez a tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltatók a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtják. A finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu, a www.dllgroup.com/hu, valamint a www.mercedes-benz.hu honlapokon. A havi díj a Mercedes Benz E 300e EQ Power és Mercedes-Benz E 300 de EQ Power modellek 2019. május 2-án érvényes listaárára vonatkozik (bruttó 15.490.000 Ft), bruttó 5 384 324 Ft önerő megfizetésével, 48 hónap futamidőre, 5,99% fix kamatláb mellett. Maradványérték bruttó 3 562 700 Ft. Az ajánlat kizárólag társas vállalkozások és egyéni vállalkozók által igénybe vett, a Budapest Bank Zrt.-vel vagy De Lage Landen Finance Zrt-vel kötött forint alapú nyílt végű pénzügyi lízing szerződések esetén érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. A kedvezményes ajánlat 2019. április 1-től 2019. május 31-ig vagy visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes.

Mercedes-Benz E 300 e limuzin EQ Power kombinált üzemanyag-fogyasztás: 2,1 l/km; kombinált CO2-kibocsátás: 46 g/km. Mercedes-Benz E 300 de limuzin EQ Power kombinált üzemanyag-fogyasztás: 1,7 l/km; kombinált CO2-kibocsátás: 41 g/km. Az értékek az előírt mérési eljárás szerint, jelen esetben a „NEDC CO2 értékek” a Bizottság (EU) 2017/1153 Végrehajtási rendelete 2. cikke 1. pontjának megfelelően kerültek meghatározásra. Az üzemanyagfogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az adatok nem egy adott gépjárműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét, hanem kizárólag a különböző gépjárműtípusok egymással való összehasonlítására szolgálnak. Az értékek a kiválasztott extrafelszereltségek függvényében változnak.Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. További extrafelszereltségek felár ellenében rendelhetők. A kedvezményes ajánlat 2019. április 1-től 2019. május 31-ig vagy visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes. Az adatok helyességéért, tévedésért, vagy nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek.

 

CLA Limited Edition

CLA 180 Limited Edition

Egy igazi trendszetter különlegesség. Az izgalmas, egyedi design mellett olyan intelligens és innovatív rendszerrel rendelkezik, amivel személyre szabhatja a vezetési élményt, hogy tökéletesen igazodjon életstílusához. Világszínvonal Magyarországról.

 

Ügyfél ár: 8 990 000 Ft (regisztrációs adóval)

Akár nettó 77 000 Ft havi díjtól*

Bővebb információért érdeklődjön személyesen márkakereskedéseinkben vagy elérhetőségeinken »

További részletek »

* A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.), és a De Lage Landen Finance Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043434). A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedő a finanszírozás szolgáltatója nevében jár el. Ez a tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltatók a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtják. A finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu, a www.dllgroup.com/hu, valamint a www.mercedes-benz.hu honlapokon. A havi díj a Mercedes Benz CLA 180 Limited Edition modell 2019. május 2-án érvényes listaárára vonatkozik (bruttó 8.990.000 Ft), bruttó 3 197 743 Ft önerő megfizetésével, 48 hónap futamidőre, 5,99% fix kamatláb mellett. Maradványérték bruttó 2 067 700 Ft. Az ajánlat kizárólag társas vállalkozások és egyéni vállalkozók által igénybe vett, a Budapest Bank Zrt.-vel vagy De Lage Landen Finance Zrt-vel kötött forint alapú nyílt végű pénzügyi lízing szerződések esetén érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Az ajánlat 2019. január 2-tól 2019. szeptember 30-ig vagy visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes.

 

Mercedes-Benz GLC-osztály akció

Mercedes-Benz GLC 220d 4MATIC

Már 13 490 000 Ft-tól elérhető!

Válasszon a stílusos vonalvezetésű, tágas és praktikus kialakítású belső térrel rendelkező Mercedes-Benz GLC SUV modellek közül — most még kedvezőbb áron.

A GLC SUV 220d 4MATIC Limited Edition már 13 490 000 Ft-tól elérhető beépített extrafelszereltséggel együtt akár nettó 117 000 Ft havidíjtól!*

Minden az GLC-osztályról »

További információért kérjük forduljon Mercedes-Benz értékesítő munkatársainkhoz.

Amit a GLC SUV 220d 4MATIC Limited Edition az alapfelszereltségen túl felár nélkül tartalmaz »

 • Külső króm csomag

A Króm csomag stílusos design-elemként kiegészítő külső króm díszítőelemeket tartalmaz.


A Külső Króm csomag elemei:

 • Hűtőrács integrált Mercedes csillaggal és 2 matt iridium-ezüst lamellával, króm díszbetéttel
 • Optikai aláfutásgátló elöl/hátul, krómozott
 • Hosszanti tetősínek, eloxált alumínium
 • Krómozott ablakdíszléc
 • Krómozott ablakkeretek
 • Fémbetétes belső rakodóperem
 • Két látható, a lökhárítóba integrált nemesacél kipufogó-végződéssel (benzinmotornál), ill. két optikai kipufogó-végződéssel ellátott kipufogórendszer (dízelmotoroknál)
 • LED High Performance fényszórók

A markáns megjelenés mellett a LED High Performance fényszórók nagyobb biztonságot nyújtanak éjjel, a szélesebb fényeloszlásnak, a nappali fényhez hasonlító színhőmérsékletnek és az alacsonyabb energiafogyasztásnak köszönhetően. A LED-es hátsó lámpák még jobb megjelenést biztosítanak és javítják a láthatóságot.

 • 17" könnyűfém keréktárcsák, 5 duplaküllős design
  5-duplaküllős könnyűfém keréktárcsák, tremolite szürke és magasfényű kivitelben.

  Első tengely: 7.5 J x 17, gumiabroncs mérete: 235/65 R 17
  Hátsó tengely: 7.5 J x 17, gumiabroncs mérete: 235/65 R 17
 • Audio 20 DC

  Ez a multimédia rendszer egyesíti a szórakozást, az információkat és a kommunikációt: Audio 20 CD, internet-eléréssel, navigációval, rádióval, kettős vevőegységgel és CD-lejátszóval, amely Bluetooth® segítségével lehetővé teszi a mobil készülékekkel való kapcsolódást.
  Egy Bluetooth®-képes mobiltelefonnal, engedélyezett adatforgalom esetén lehetséges a szabad böngészés az interneten. A Bluetooth® csatlakozás rendelkezik kéz nélküli funkcióval és audio-streaminggel zeneszámok lejátszásához. Szintén lehetővé teszi a címadatok átvitelét a mobiltelefonról a fejegységre, amennyiben ezt a PBAP/Phonebook Access Profile funkciót támogatja.

  A CD-lejátszóval MP3-, WMA-, WAV- és AAC-fájlok is lejátszhatók. A Cover-Art funkció megjeleníti a lemezborítókat az audio-menüben.
 • Aktív parkolásasszisztens PARKTRONIC-kal

  Megkönnyíti a be- és kiállást: az Aktív parkolásasszisztens egyaránt megkönnyíti a parkolóhely-keresést, és a beállást hossz- és keresztirányú parkolóhelyekre, valamint a kiállást az úttal párhozamos parkolóhelyekről. Automatikusan bekormányozza a gépkocsit a parkolóhelyekre, átvéve a vezetőtől a kormányzás és a fékezés feladatait.
  Ha a gépkocsi 30 km/óránál lassabban halad, a rendszer egy „P“-betűvel és egy megfelelő irányba mutató nyíllal jelzi a kombinált műszer multifunkciós kijelzőjén, hogy egy megfelelő parkolóhelyet talált. Alaphelyzetben a jobb oldalon keres, bekapcsolt bal oldali irányjelzőnél a bal oldalon is.

  Ha a vezető hátramenetbe kapcsol és elfogadja a parkolási javaslatot, az Aktív parkolásasszisztens 10 km/óra sebességig a kormányzást teljesen önállóan elvégzi. A vezetőnek csak a gáz- és fékpedált kell felügyelnie. A parkolás legfeljebb hét manőver után befejeződik.

  Az elektronikus PARKTRONIC parkolássegéd manőverezéskor figyeli a gépkocsi előtti és mögötti teret, és figyelmezteti a vezetőt, ha ütközésveszélyt észlel. 18 km/óra sebességig aktív.

 

 

Mercedes-Benz X-osztály akció

Válassza a növekedést Mercedes-Benz X-osztállyal és NHP FIX finanszírozással, most mindössze 2,5% fix kamattal!

Az MNB Növekedési Hitelprogram FIX keretében most minden X-osztályt csupán 2,5% fix kamat* mellett vásárolhat meg forint alapú, zárt végű pénzügyi lízingkonstrukcióban, 36-96 hónapos futamidővel. Válassza ki az üzleti céljaihoz megfelelő pick-up modellünket, és növelje vállalkozása versenyképességét kedvező finanszírozással!

Részletes információért érdeklődjön Mercedes-Benz Financial Services munkatársunknál!

Részletes információk az X-osztályról

További részletek »

Mercedes-Benz X 350 d 4MATIC állandó összkerékhajtással kombinált üzemanyag-fogyasztás: 10,1-10,2 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 264-268 g/km (mért WLTP értékek). A Mercedes-Benz X 350 d 4MATIC modellhez korlátozottan elérhetőek a gyárból Mercedes-Benz Eredeti Tartozékok. További információért forduljon a hivatalos Mercedes-Benz márkakereskedésekhez. *A finanszírozási ajánlat kapcsán a pénzügyi szolgáltató a Budapest Bank Zrt. (1138. Budapest, Váci út 193. Eng.sz: ÁPTF F-2/1992.), a finanszírozást a mindenkori hitelbírálat alapján, az MNB Növekedési Hitelprogram FIX keretében, annak szabályai szerint zártvégű pénzügyi lízing formájában nyújtja. Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2003. évi V. törvény 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötésre vonatkozó ajánlatnak. A részletes feltételekről kérjük, olvassa el a Növekedési Hitelprogram FIX terméktájékoztatóját a https://www.mnb.hu/letoltes/nhp-fix-termektajekoztato-20190101.pdf honlapon. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért vagy nyomdahibáért felelősséget nem vállalunk. A képek illusztrációk.

 


(Gépelje a számot a mezőbe)
Küldés