Személyautók és Crossoverek Haszongépjárművek és egyterűek
Mercedes szolgáltatások

Kényelem, stílus, biztonság. A gondoskodás kémiája.

ISP Integrált Szerviz Csomag, Driving Events vezetéstechnikai tréning, személyre szabható Mercedes me megoldáscsomag. Három fantasztikus szolgáltatás, amelyeket kombináltan adunk a Mercedes-Benz modellek mellé, és amelyek szerves egységet alkotva gondoskodnak a tökéletes kémiáról közted és az autód között.

ISP

Az Integrált Szerviz Csomag tartalma:

  • 4 év vagy 120.000 km (amelyik előbb teljesül) időtartamon és futásteljesítményen belül valamennyi – a gyártó által előírt – karbantartási munka díjtalan elvégzése bármelyik magyarországi Mercedes-Benz személygépkocsi felhatalmazott szervizpartner műhelyében.
  • A gyártó által biztosított 24 hónapos Mercedes-Benz Új Gépkocsi Garancia lejártát követően további 24 hónap, de legfeljebb összesen 120.000 km kiegészítő javítási garancia.

 

Részletek

 

Mercedes me

A Mercedes-Benz szolgáltatásainak új világa

A Mercedes me nem más, mint a kapu, amelyen keresztül beléphetsz a Mercedes-Benz világába: ajánlat minden innovatív szolgáltatásról, termékről és életstílusról, amely a gépkocsidhoz kapcsolható. A bejelentkezés után hozzáférhetsz a számodra fontos és rád szabott témákhoz – és természetesen a saját járművedhez. A Mercedes me soha nincs „kész“ – folyamatosan olyan új vagy továbbfejlesztett, a céloknak megfelelően átalakított szolgáltatásokat és tartalmakat bocsátunk rendelkezésedre, amelyek gazdagabbá és könnyebbé teszik életedet. Bárhol és bármikor.

Részletek

 

Driving Events

Vezetéstechnikai oktatás Zsámbékon

Számunkra a biztonságod és utasaid biztonsága mindennél fontosabb, ezért autóinkba egyre hatékonyabb biztonsági és asszisztensrendszereket építünk be, melyeket folyamatosan továbbfejlesztünk. Szeretnénk, hogy a lehető legjobban felkészülj a balesetmentes közlekedésre, ezért most minden Mercedes-Benz személygépjármű vásárlásakor integrált vezetéstechnikai oktatást biztosítunk részedre. A programot Európa egyik legmodernebb vezetéstechnikai centruma, a zsámbéki drivingcamp szervezi és bonyolítja le. A cég instruktorai a Mercedes-Benz Driving Events szakértőitől előzetes képzésben részesültek.

Részletek

 

Részletes ajánlatért forduljon bizalommal hozzánk elérhetőségeinken vagy márkakereskedéseinkben.