Személyautók és Crossoverek Haszongépjárművek és egyterűek
Sprinter PRO Base

Professzionális megoldás minden helyzetre. Sprinter PRO Base 211 CDI.

A Mercedes-Benz egyet jelent a minőséggel - a személy- és teherszállítás terén egyaránt. Most itt a lehetőség, hogy olyan járművet válasszon, amelyet üzleti céljainak megfelelően alakíthat! A Sprinter PRO Base nem csak egy haszongépjármű, de nagy teherbírású „üzlettárs” is egyben:

Sprinter PRO Base 211 CDI A2 Van már nettó 5 490 000 Ft-tól*

Mivel minden ügyfelünknek egyedi követelményeknek kell megfelelni munkája során, a Sprinter zárt áruszállító számos kivitelben rendelhető, az akár 17 m2-es térfogatú rakterét pedig szükség esetén három oldalról is megrakodhatja. A rendkívül jól variálható modellt Euro VI motorral és innovatív BlueEFFICIENCY technológiákkal** láttuk el, amelynek köszönhetően üzemeltetése rendkívül gazdaságos is. A Sprinter PRO Base haszongépjárművel nemcsak egy kiváló alkalmazkodó képességű „üzlettárssal” lesz gazdagabb, hanem igényei szerint számos innovatív biztonsági és asszisztensrendszerrel is ― mint például az ADAPTIVE ESP menetdinamikai szabályozórendszer**, amely figyelembe veszi a gépkocsi terhelését, az oldalszél-asszisztens, vagy a holttérfigyelő rendszer** ― amelyek gondoskodnak arról, hogy mind Ön, mind szállítmánya gyorsan és biztonságban célba érjen .

Részletes ajánlatért forduljon bizalommal hozzánk elérhetőségeinken vagy márkakereskedéseinkben.

 


(Gépelje a számot a mezőbe)
Küldés

 

*Az ajánlat a 2017. január 1-től az ajánlat visszavonásának dátumáig megkötött végvevős szerződésekre vonatkozik, Sprinter „PRO Base” 211 CDI A2 Van esetén. A hirdetésben szereplő nettó 5 490 000 Ft, azaz bruttó 6 972 300 Ft indulóár a Sprinter „PRO Base” 211 CDI A2 Van változatára vonatkozik. Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2013. évi V. törvény 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. Sprinter PRO Base kombinált üzemanyag-fogyasztás: 8,5 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 223 g/km. ** Extrafelszereltség.