Személyautók és Crossoverek Haszongépjárművek és egyterűek
Ideje váltani.

Ideje váltani.
Cserélje régi autóját környezetbarát Mercedes-Benz modellre, és mi honoráljuk döntését.

A környezet védelme közös ügyünk. Ezért, ha most EU4-es vagy még régebbi kibocsátási normával rendelkező személyautóját új járműveink egyikére cseréli — legyen az bármilyen márkájú modell — döntését környezetvédelmi prémiummal honoráljuk.

Ideje váltani.A környezet védelme közös ügyünk. Ezért, ha most EU4-es vagy még régebbi kibocsátási normával rendelkező személyautóját új járműveink egyikére cseréli — legyen az bármilyen márkájú modell — döntését környezetvédelmi prémiummal honoráljuk.

Úgy érzi, Ön mindent megtesz a mindennapokban a környezet megóvásáért? Takarékoskodik a vízzel és az elektromos árammal, kerüli az egyszer használatos műanyag csomagolású termékeket, és szelektíven gyűjti a hulladékot? Ezeknél jóval többet is tehet természeti értékeink védelmében. Például, ha régi, magas károsanyag-kibocsátású személygépkocsiját egy új, Euro 6 kibocsátású modellre vagy épp egy lokálisan kibocsátásmentes elektromos autóra cseréli.

Mivel a fenntartható fejlődés kiemelt fontosságú a Mercedes-Benz számára, ezért amennyiben új személygépkocsijának egy Mercedes-Benz modellt választ, döntését bruttó 787 000 Ft értékű környezetvédelmi prémiummal jutalmazzuk. A prémium előfeltétele egy EU4-es kibocsátási normával rendelkező használt dízelautó beszámítása, vagy egy EU3 vagy annál régebbi kibocsátási normával rendelkező használt dízelautó bezúzása. Az EURO 3-as vagy régebbi besorolású, bezúzott járművek maradványértékét a környezetvédelmi bónusszal együtt megtérítjük, egy független intézmény által készített hitelesítő tanúsítvány benyújtását követően. Csak azon használt járművek után jár a prémium, amelyek legalább 6 hónapja az Ön nevén vannak regisztrálva.

A prémium az új EU6-os kibocsátási normával rendelkező benzin-, és dízelüzemű, valamint Plug-in Hybrid rendszerű Mercedes-Benz modellekre vonatkozik, és más kedvezményekkel — így például az elektromos autók vásárlására kapható állami támogatással — is összevonható. Smart electric drive modell esetében a kedvezmény mértéke bruttó 393 700 Ft.

 

Részletekért forduljon bizalommal hozzánk elérhetőségeinken vagy márkakereskedéseinkben.

 

Az ajánlat 2017. augusztus 2. — 2017. december 31. között megkötött végvevős szerződések esetén, vagy a készlet erejéig érvényes. A kedvezmény mértéke Mercedes-Benz személyautók esetében bruttó 787 400 Ft, azaz nettó 620 000 Ft + általános forgalmi adó, smart electric drive modell esetében bruttó 393 700 Ft, azaz nettó 310 000 Ft + általános forgalmi adó .

Az ajánlat érvényes bármely típusú és márkájú, Euro 4 vagy annál régebbi kibocsátási normával rendelkező dízel üzemanyagú személyautó beszámítás vagy bezúzása esetében, Euro 6 kibocsátási normával rendelkező dízel vagy benzines üzemanyagú, elektromos vagy Plug-in Hybrid rendszerű Mercedes-Benz vagy smart személyautó vásárlása esetén. Euro 3-as vagy régebbi besorolású személyautó esetében a bezúzott jármű maradványértéke beszámításra kerül, Euro 4-es besorolású jármű beszámítása esetében a kedvezmény jóváírásra kerül az új autó árából.

Az ajánlat összevonható további kedvezményekkel. A bónusz beváltásának részletes feltételeiről tájékozódjon weboldalunkon vagy márkakereskedéseinkben.

Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2013. évi V. törvény 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció.