Személyautók és Crossoverek Haszongépjárművek és egyterűek
Aktuális akcióink.
C-osztály Limited Edition modellek

C-osztály Limited Edition modellek azonnal, készletről

Válassza a sportos formatervezést és kimagasló felszereltséget, amely a vezetésélmény új szintjét hozza el Önnek! Az új Mercedes-Benz C-osztály Limited Edition modellek most kedvezményes áron, speciális csomagban, extra felszereltséggel érhetőek el, használtautó beszámítási lehetőséggel és kedvező finanszírozással.

A C 160 FL Limited Edition modell fekete és fehér színben már 8.990.000 Ft-tól az Öné lehet!

Minden az C-osztály limuzinról »

Amit a C 160 FL Limited Edition az alapfelszereltségen túl, felár nélkül tartalmaz:

 • LED High Performance fényszórók
 • Ülésfűtés a vezető és az első utas részére
 • Fűtött szélvédőmosó-berendezés
 • Ablaktörlők esőszenzorral
 • Csomagtérfedél külön biztosítása
 • Navigáció előkészítés

 

Ajánlatunk minden új személyautó vásárlása esetén tartalmazza:

 • az Intergrált Szervíz Csomagot (ISP)
 • Integrált vezetéstechnikai oktatást a Driving Camp-en
 • az Önre és autójára szabott innovatív Mercedes me szolgáltatáscsomagot

 

Bővebb információért érdeklődjön személyesen márkakereskedéseinkben vagy elérhetőségeinken »

További részletek »

Új C-osztály Limited Edition kombinált üzemanyag-fogyasztás: 6,1 – 5,7 l/km/100 km; kombinált CO2-kibocsátás 140 – 131 g/km. Az ajánlat a fekete és a fehér színű C160 FL modellekre érvényes. A kedvezményes ajánlat 2018. október 22-től 2018. december 31-ig, illetve a készlet erejéig érvényes. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A felszereltségek listája nem teljes körű. A tájékoztatás nem teljes körű. A kép illusztráció.

 

Lízingeljen új Mercedes-Benz A-osztály személygépjárművet!

Lízingeljen új Mercedes-Benz A-osztály személygépjárművet!

Mindössze nettó 75 000 Ft havidíjjal!

Minden az új A-osztályról »

Igazi egyéniség mellé egyedi finanszírozás: lízingeljen új Mercedes-Benz A-osztály személygépjárművet mindössze nettó 75 000 Ft havidíjjal!

A Magyarországon is gyártott új Mercedes-Benz A-osztály világszínvonalú technológiával és designnal újradefiniálja az innovációt és a modern luxust a kompakt gépjárművek kategóriában. Dinamikus vonalvezetéssel és intuitív felhasználói élménnyel tökéletesen alkalmazkodik vezetője egyéniségéhez, egyedülálló konnektivitási megoldásai pedig mindig összekötik Önt a világgal és az Ön számára fontos emberekkel.

Egyedi finanszírozási ajánlatunkkal most kedvező feltételekkel vásárolhat új Mercedes-Benz A-osztályt: nyílt végű pénzügyi lízingkonstrukcióink 48 hónapos futamidő esetén mindössze nettó 75 000 Ft havidíj mellett lehetővé teszi, hogy új gépkocsijában Ön is átélhesse az A-osztály kivételes élményét.*

* Bővebb információért érdeklődjön személyesen márkakereskedéseinkben vagy elérhetőségeinken Mercedes-Benz Financial Services munkatársunknál!

További részletek »

* A-osztály kombinált üzemanyag-fogyasztás: 4,1–6,6 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 108–151 g/km.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek.

*A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.), és a De Lage Landen Finance Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043434). A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedők járhatnak el.

Ez a tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, a jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltatók a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtják. A finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu, a www.dllgroup.com/hu, valamint a www.mercedes-benz.hu honlapokon.

A havidíj a Mercedes Benz A160 modell 2018. július 2-án érvényes listaárára vonatkozik (bruttó 7 780 250 Ft), bruttó 2 334 075 Ft önerő megfizetésével, 48 hónap futamidőre, 5,99% fix kamatláb mellett. Maradványérték bruttó 1 789 458 Ft, a lízing teljes díjában foglalt díj összege 7000 Ft.

Az ajánlat kizárólag társas- és magánvállalkozások által igénybe vett, a Budapest Bank Zrt.-vel vagy De Lage Landen Finance Zrt-vel kötött nyílt végű pénzügyi lízing szerződések esetén érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Az ajánlat 2018.12.31-ig, vagy visszavonásig érvényes.

 

E-osztály Limited Edition modellek

E-osztály Limited Edition modellek

Válassza az Ön dinamikus életstílusához illeszkedő limuzint extrafelszereltséggel. Mercedes-Benz E-osztály Limited Edition modellek most kedvezményes áron extra felszereltséggel:

Az E 200 4MATIC és az E 200d Limited Edition modellek, már 11.990.000,- Ft-ért, havi nettó 97 000,-Ft-tól elérhetők.*

Minden az E-osztály limuzinról »

Amit az E 200 4MATIC Limited Edition az alapfelszereltségen túl felár nélkül tartalmaz:

 • Aktív parkolásasszisztens PARKTRONIC-kal
 • LED High Performance fényszórók
 • 12,3”-os média kijelző
 • Ülésfűtés a vezető és az első utas részére
 • Navigáció előkészítés

 

E 200d Limited Edition kiemelt felszereltségek:

 • Parkoló csomag tolató kamerával
 • LED High Performance fényszórók
 • 12,3”-os média kijelző
 • Ülésfűtés a vezető és az első utas részére
 • Navigáció előkészítés

 

Ajánlatunk minden új személyautó vásárlása esetén tartalmazza:

 • az Integrált Szerviz Csomagot (ISP)
 • Integrált vezetéstechnikai oktatást a Driving Camp-en
 • valamint az Önre és autójára szabott innovatív Mercedes me szolgáltatáscsomagot

 

Bővebb információért érdeklődjön személyesen márkakereskedéseinkben vagy elérhetőségeinken »

További részletek »

E-osztály kombinált üzemanyag-fogyasztás: 4,5-10,8 l/100km, kombinált CO2-kibocsátás: 118-245 g/km.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

További extrafelszereltségek felár ellenében rendelhetők. A kedvezményes ajánlat 2018. május 9-től december 31-ig vagy visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes. Az adatok helyességéért, tévedésért, vagy nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek.

*A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.), és a De Lage Landen Finance Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043434). A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedő a finanszírozás szolgáltatója nevében jár el.

Ez a tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltatók a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtják. A finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu, a www.dllgroup.com/hu, valamint a www.mercedes-benz.hu honlapokon.

A havi díj a Mercedes Benz A160 modell 2018. július 2-án érvényes listaárára vonatkozik (bruttó 7 780 250 Ft), bruttó 2 334 075 Ft önerő megfizetésével, 48 hónap futamidőre, 5,99% fix kamatláb mellett. Maradványérték bruttó 1 789 458 Ft.

Az ajánlat kizárólag társas vállalkozások és egyéni vállalkozók által igénybe vett, a Budapest Bank Zrt.-vel vagy De Lage Landen Finance Zrt-vel kötött forint alapú nyílt végű pénzügyi lízing szerződések esetén érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Az ajánlat 2018.12.31-ig, vagy visszavonásig érvényes.

 

Mercedes-Benz GLC-osztály akció

Mercedes-Benz GLC 220d 4MATIC

Már 12 999 000 Ft-tól elérhető!

Válasszon a stílusos vonalvezetésű, tágas és praktikus kialakítású belső térrel rendelkező Mercedes-Benz GLC SUV modellek közül — most még kedvezőbb áron.

A GLC SUV 220d 4MATIC Limited Edition már 12 999 000 Ft-tól elérhető beépített extrafelszereltséggel együtt.

Minden az GLC-osztályról »

További információért kérjük forduljon Mercedes-Benz értékesítő munkatársainkhoz.

Amit a GLC SUV 220d 4MATIC Limited Edition az alapfelszereltségen túl felár nélkül tartalmaz »

 • Külső króm csomag

A Króm csomag stílusos design-elemként kiegészítő külső króm díszítőelemeket tartalmaz.


A Külső Króm csomag elemei:

 • Hűtőrács integrált Mercedes csillaggal és 2 matt iridium-ezüst lamellával, króm díszbetéttel
 • Optikai aláfutásgátló elöl/hátul, krómozott
 • Hosszanti tetősínek, eloxált alumínium
 • Krómozott ablakdíszléc
 • Krómozott ablakkeretek
 • Fémbetétes belső rakodóperem
 • Két látható, a lökhárítóba integrált nemesacél kipufogó-végződéssel (benzinmotornál), ill. két optikai kipufogó-végződéssel ellátott kipufogórendszer (dízelmotoroknál)
 • LED High Performance fényszórók

A markáns megjelenés mellett a LED High Performance fényszórók nagyobb biztonságot nyújtanak éjjel, a szélesebb fényeloszlásnak, a nappali fényhez hasonlító színhőmérsékletnek és az alacsonyabb energiafogyasztásnak köszönhetően. A LED-es hátsó lámpák még jobb megjelenést biztosítanak és javítják a láthatóságot.

 • 17" könnyűfém keréktárcsák, 5 duplaküllős design
  5-duplaküllős könnyűfém keréktárcsák, tremolite szürke és magasfényű kivitelben.

  Első tengely: 7.5 J x 17, gumiabroncs mérete: 235/65 R 17
  Hátsó tengely: 7.5 J x 17, gumiabroncs mérete: 235/65 R 17
 • Audio 20 DC

  Ez a multimédia rendszer egyesíti a szórakozást, az információkat és a kommunikációt: Audio 20 CD, internet-eléréssel, navigációval, rádióval, kettős vevőegységgel és CD-lejátszóval, amely Bluetooth® segítségével lehetővé teszi a mobil készülékekkel való kapcsolódást.
  Egy Bluetooth®-képes mobiltelefonnal, engedélyezett adatforgalom esetén lehetséges a szabad böngészés az interneten. A Bluetooth® csatlakozás rendelkezik kéz nélküli funkcióval és audio-streaminggel zeneszámok lejátszásához. Szintén lehetővé teszi a címadatok átvitelét a mobiltelefonról a fejegységre, amennyiben ezt a PBAP/Phonebook Access Profile funkciót támogatja.

  A CD-lejátszóval MP3-, WMA-, WAV- és AAC-fájlok is lejátszhatók. A Cover-Art funkció megjeleníti a lemezborítókat az audio-menüben.
 • Aktív parkolásasszisztens PARKTRONIC-kal

  Megkönnyíti a be- és kiállást: az Aktív parkolásasszisztens egyaránt megkönnyíti a parkolóhely-keresést, és a beállást hossz- és keresztirányú parkolóhelyekre, valamint a kiállást az úttal párhozamos parkolóhelyekről. Automatikusan bekormányozza a gépkocsit a parkolóhelyekre, átvéve a vezetőtől a kormányzás és a fékezés feladatait.
  Ha a gépkocsi 30 km/óránál lassabban halad, a rendszer egy „P“-betűvel és egy megfelelő irányba mutató nyíllal jelzi a kombinált műszer multifunkciós kijelzőjén, hogy egy megfelelő parkolóhelyet talált. Alaphelyzetben a jobb oldalon keres, bekapcsolt bal oldali irányjelzőnél a bal oldalon is.

  Ha a vezető hátramenetbe kapcsol és elfogadja a parkolási javaslatot, az Aktív parkolásasszisztens 10 km/óra sebességig a kormányzást teljesen önállóan elvégzi. A vezetőnek csak a gáz- és fékpedált kell felügyelnie. A parkolás legfeljebb hét manőver után befejeződik.

  Az elektronikus PARKTRONIC parkolássegéd manőverezéskor figyeli a gépkocsi előtti és mögötti teret, és figyelmezteti a vezetőt, ha ütközésveszélyt észlel. 18 km/óra sebességig aktív.

 

 

Mercedes-Benz Citan Pro Base

Mercedes-Benz Citan PRO Base

A Mercedes-Benz egyet jelent a minőséggel ― a személy- és teherszállítás terén egyaránt. Most itt a lehetőség, hogy egy olyan sokoldalú haszongépjárművet válasszon, amely nem csak, hogy kiszolgálja egy városi kisáruszállítóval szemben támasztott legkülönfélébb igényeit, de egy igazán rugalmas „üzlettárs” is egyben. Legyen szó szállítmányozásról, kivitelezésről vagy akár szolgáltatások biztosításáról, a Citan PRO BASE minden kihívást teljesít.

Citan PRO Base 108 CDI A1 Van már nettó 3 840 000 Ft-tól
**

A rugalmas szállítási megoldásokban jeleskedő modellt innovatív BlueEFFICIENCY technológiával láttuk el, ebből kifolyólag nem csak, hogy könnyedén kezeli a kihívásokat, de üzemeltetése kimondottan gazdaságos is, különösen városi használat során. A robusztus Citan PRO Base rendkívül sokoldalú, ráadásul igényei szerint felruházhatja számos kiegészítővel is ― mint például a hosszanti tetőrudak integrált alaptartóval**, a hosszú tárgyak szállítását biztosító létra-fedéllel** ― amelyek biztosítják, hogy vállalkozása minden kihívást teljesíthessen.

Részletes ajánlatért forduljon bizalommal hozzánk elérhetőségeinken vagy márkakereskedéseinkben.

 

További részletek »

A fényképen látható gépjármű illusztráció. A meghirdetett modellek részletes felszereltségéről kérjük tájékozódjon értékesítő munkatársainknál. A tájékoztatás nem teljes körű. Gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. A fenti tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem.

*Az ajánlat a 2017. január 1-től az ajánlat visszavonásának dátumáig megkötött végvevős szerződésekre vonatkozik, Citan „PRO Base” 108 CDI A1 Van esetén. A hirdetésben szereplő nettó 3 840 000 Ft, azaz bruttó 4 876 800 Ft indulóár a Citan „PRO Base” 108 CDI A1 Van változatára vonatkozik.

Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2013. évi V. törvény 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció.

Citan PRO BASE kombinált üzemanyag-fogyasztás: 4,3 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 112 g/km.

** Extrafelszereltség

 


(Gépelje a számot a mezőbe)
Küldés