Személyautók és Crossoverek Haszongépjárművek és egyterűek
Aktuális akcióink.
E-osztály Limited Edition modellek

E-osztály Limited Edition modellek

Válassza az Ön dinamikus életstílusához illeszkedő limuzint extrafelszereltséggel. Mercedes-Benz E-osztály Limited Edition modellek most kedvezményes áron extra felszereltséggel:

Az E 200 4MATIC és az E 200d Limited Edition modellek, már 11.990.000,- Ft-ért, havi nettó 97 000,-Ft-tól elérhetők.*

Minden az E-osztály limuzinról »

Amit az E 200 4MATIC Limited Edition az alapfelszereltségen túl felár nélkül tartalmaz:

 • Aktív parkolásasszisztens PARKTRONIC-kal
 • LED High Performance fényszórók
 • 12,3”-os média kijelző
 • Ülésfűtés a vezető és az első utas részére
 • Navigáció előkészítés

 

E 200d Limited Edition kiemelt felszereltségek:

 • Parkoló csomag tolató kamerával
 • LED High Performance fényszórók
 • 12,3”-os média kijelző
 • Ülésfűtés a vezető és az első utas részére
 • Navigáció előkészítés

 

Ajánlatunk minden új személyautó vásárlása esetén tartalmazza:

 • az Integrált Szerviz Csomagot (ISP)
 • Integrált vezetéstechnikai oktatást a Driving Camp-en
 • valamint az Önre és autójára szabott innovatív Mercedes me szolgáltatáscsomagot

 

Bővebb információért érdeklődjön személyesen márkakereskedéseinkben vagy elérhetőségeinken »

További részletek »

E-osztály kombinált üzemanyag-fogyasztás: 4,5-10,8 l/100km, kombinált CO2-kibocsátás: 118-245 g/km.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

További extrafelszereltségek felár ellenében rendelhetők. A kedvezményes ajánlat 2018. május 9-től december 31-ig vagy visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes. Az adatok helyességéért, tévedésért, vagy nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek.

*A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.), és a De Lage Landen Finance Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043434). A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedő a finanszírozás szolgáltatója nevében jár el.

Ez a tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltatók a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtják. A finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu, a www.dllgroup.com/hu, valamint a www.mercedes-benz.hu honlapokon.

A havi díj a Mercedes Benz A160 modell 2018. július 2-án érvényes listaárára vonatkozik (bruttó 7 780 250 Ft), bruttó 2 334 075 Ft önerő megfizetésével, 48 hónap futamidőre, 5,99% fix kamatláb mellett. Maradványérték bruttó 1 789 458 Ft.

Az ajánlat kizárólag társas vállalkozások és egyéni vállalkozók által igénybe vett, a Budapest Bank Zrt.-vel vagy De Lage Landen Finance Zrt-vel kötött forint alapú nyílt végű pénzügyi lízing szerződések esetén érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Az ajánlat 2018.12.31-ig, vagy visszavonásig érvényes.

 

Lízingeljen új Mercedes-Benz A-osztály személygépjárművet!

Lízingeljen új Mercedes-Benz A-osztály személygépjárművet!

Mindössze nettó 75 000 Ft havidíjjal!

Minden az új A-osztályról »

Ismerkedjen meg legfrissebb lízingkonstrukciónkkal, amellyel garantáltan közelebb kerülhet álmai személygépkocsijához. Mert Ön nem csak autóból, de pénzügyi ajánlatból is kiemelkedő minőséget érdemel.

Bármely Mercedes-Benz személygépjárművet válassza is, munkatársaink 2017 júliusától olyan ajánlattal várják, amelynek nem fog tudni ellenállni: a pénzügyi lízing kamata most minden új Mercedes-Benz személygépkocsi vásárlása esetén mindössze 4,99% ! Az ajánlat mind a nyílt, mind a zárt végű pénzügyi lízingre érvényes, 36-60 hónapos futamidő esetén.

* Bővebb információért érdeklődjön személyesen márkakereskedéseinkben vagy elérhetőségeinken Mercedes-Benz Financial Services munkatársunknál!

További részletek »

A-osztály kombinált üzemanyag-fogyasztás: 4,1–6,6 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 108–151 g/km.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek.

*A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.), és a De Lage Landen Finance Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043434). A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedő a finanszírozás szolgáltatója nevében jár el. Ez a tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű, és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza.

A szolgáltatók a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtják. A finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu, a ww.dllgroup.com/hu, valamint a www.mercedes-benz.hu honlapokon. A havi díj a Mercedes Benz A160 modell 2018. július 2-án érvényes listaárára vonatkozik (bruttó 7 780 250 Ft), bruttó 2 334 075 Ft önerő megfizetésével, 48 hónap futamidőre, 5,99% fix kamatláb mellett. Maradványérték bruttó 1 789 458 Ft.

Az ajánlat kizárólag társas vállalkozások és egyéni vállalkozók által igénybe vett, a Budapest Bank Zrt.-vel vagy De Lage Landen Finance Zrt-vel kötött forintalapú, nyílt végű pénzügyi lízingszerződések esetén érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Az ajánlat 2018.12.31-ig vagy visszavonásig érvényes.

 

Mercedes-Benz B-osztály akció

Mercedes-Benz B-osztály 160

A ránk váró legjobb dolgokhoz.

Akár kalandvágy, család vagy vezetési élmény – a B-osztály új generációjában mindennek tökéletesen megvan a helye. Merítsen inspirációt az innovatív műszaki megoldásokból! Engedje, hogy magával ragadják a rendkívül jól variálható utastér lehetőségei! Hagyja, hogy elkápráztassa a számtalan új dizájnelem! Csak a legjobbat várja el az élettől: a B-osztály új generációját.

Minden az B-osztályról »

B-osztály B160 modell most kedvezményes áron:

Listaár: 8 285 480 Ft
Kedvezményes ár: 6 799 000 Ft

Részletes felszereltség: B-osztály 160 felszereltségi lista (PDF)

További információért kérjük forduljon Mercedes-Benz értékesítő munkatársainkhoz.

 

Mercedes-Benz CLA-osztály akció

Mercedes-Benz CLA 180 Coupé

Ellenállhatatlan stílusforradalmár Kecskemétről!

Újabb világszínvonalú Mercedes-Benz személyautó gyártása kezdődik meg Kecskeméten: a világ legjobb légellenállási-együtthatójával, avantgárd kupé-designnal és kívánságra 4MATIC összkerékhajtással készülő CLA-val a márka új szegmenst alapít.

Keret nélküli ajtóival a CLA a Concept Style Coupé koncepcióautó formavilágát helyezi át közvetlenül a sorozatgyártásba. Az újdonság alapfelszerelései között megtalálható a radartámogatású fékrendszer (COLLISION PREVENTION ASSIST), amely 7 km/órától figyelmezteti a vezetőt az akadályra és a fékpedál megnyomásakor precízen szabályozott fékezést kezd meg. Az autó alapfelszereltségének része az Integrált Szerviz Csomag, ami Magyarországon egyedülálló módon négy éves időtartamon vagy 120 000 kilométeres futásteljesítményen belül teljesen díjmentes karbantartást biztosít az új CLA-k tulajdonosainak.  Lélegzetelállítóan sportos arányok és az erőteljesen dinamikus formanyelv domború és homorú felületeinek játéka teszi összetéveszthetetlenné a négyajtós kupét. A CLA szinte egy az egyben a Concept Style Coupé avantgárd designját örökíti a sorozatgyártásba

Minden az CLA Coupéról »

Mercedes-Benz CLA 180 Coupé most kedvezményes áron:

Listaár: 9 740 900 Ft
Kedvezményes ár: 7 999 000 Ft

Részletes felszereltség: CLA 180 Coupé felszereltségi lista (PDF)

További információért kérjük forduljon Mercedes-Benz értékesítő munkatársainkhoz.

 

Mercedes-Benz GLA-osztály akció

Mercedes-Benz GLA 180

Már 7 999 000 Ft-tól elérhető!

Az új GLA már az első pillantásra lehetőségek végtelen sorát nyitja meg. Kezdjük az egyaránt izmos és áramvonalas design lendületességével, hiszen ezzel egy egész osztályt vezet be. Még több energia rejlik a meghajtásban: az újonnan kifejlesztett 4MATIC összkerékhajtás, teljesen változtatható nyomatékelosztással, még dinamikusabb hajtóerőt biztosít. Aszfalton és mellette egyaránt. Vagy a kalandvágy az, ami leginkább vonzza Önt? Hiszen ez az, ami az új GLA-t jelentősen az átlag fölé emeli. Erre csak egy válasz lehetséges: élje át mindezt egyszerre!

Minden az GLA-osztályról »

Mercedes-Benz GLA 180 most kedvezményes áron:

Listaár: 9 745 980 Ft
Kedvezményes ár: 7 999 000 Ft

Részletes felszereltség: GLA 180 felszereltségi lista (PDF)

További információért kérjük forduljon Mercedes-Benz értékesítő munkatársainkhoz.

 

Mercedes-Benz GLC-osztály akció

Mercedes-Benz GLC 220d 4MATIC

Már 12 999 000 Ft-tól elérhető!

Válasszon a stílusos vonalvezetésű, tágas és praktikus kialakítású belső térrel rendelkező Mercedes-Benz GLC SUV modellek közül — most még kedvezőbb áron.

A GLC SUV 220d 4MATIC Limited Edition már 12 999 000 Ft-tól elérhető beépített extrafelszereltséggel együtt.

Minden az GLC-osztályról »

További információért kérjük forduljon Mercedes-Benz értékesítő munkatársainkhoz.

Amit a GLC SUV 220d 4MATIC Limited Edition az alapfelszereltségen túl felár nélkül tartalmaz »

 • Külső króm csomag

A Króm csomag stílusos design-elemként kiegészítő külső króm díszítőelemeket tartalmaz.


A Külső Króm csomag elemei:

 • Hűtőrács integrált Mercedes csillaggal és 2 matt iridium-ezüst lamellával, króm díszbetéttel
 • Optikai aláfutásgátló elöl/hátul, krómozott
 • Hosszanti tetősínek, eloxált alumínium
 • Krómozott ablakdíszléc
 • Krómozott ablakkeretek
 • Fémbetétes belső rakodóperem
 • Két látható, a lökhárítóba integrált nemesacél kipufogó-végződéssel (benzinmotornál), ill. két optikai kipufogó-végződéssel ellátott kipufogórendszer (dízelmotoroknál)
 • LED High Performance fényszórók

A markáns megjelenés mellett a LED High Performance fényszórók nagyobb biztonságot nyújtanak éjjel, a szélesebb fényeloszlásnak, a nappali fényhez hasonlító színhőmérsékletnek és az alacsonyabb energiafogyasztásnak köszönhetően. A LED-es hátsó lámpák még jobb megjelenést biztosítanak és javítják a láthatóságot.

 • 17" könnyűfém keréktárcsák, 5 duplaküllős design
  5-duplaküllős könnyűfém keréktárcsák, tremolite szürke és magasfényű kivitelben.

  Első tengely: 7.5 J x 17, gumiabroncs mérete: 235/65 R 17
  Hátsó tengely: 7.5 J x 17, gumiabroncs mérete: 235/65 R 17
 • Audio 20 DC

  Ez a multimédia rendszer egyesíti a szórakozást, az információkat és a kommunikációt: Audio 20 CD, internet-eléréssel, navigációval, rádióval, kettős vevőegységgel és CD-lejátszóval, amely Bluetooth® segítségével lehetővé teszi a mobil készülékekkel való kapcsolódást.
  Egy Bluetooth®-képes mobiltelefonnal, engedélyezett adatforgalom esetén lehetséges a szabad böngészés az interneten. A Bluetooth® csatlakozás rendelkezik kéz nélküli funkcióval és audio-streaminggel zeneszámok lejátszásához. Szintén lehetővé teszi a címadatok átvitelét a mobiltelefonról a fejegységre, amennyiben ezt a PBAP/Phonebook Access Profile funkciót támogatja.

  A CD-lejátszóval MP3-, WMA-, WAV- és AAC-fájlok is lejátszhatók. A Cover-Art funkció megjeleníti a lemezborítókat az audio-menüben.
 • Aktív parkolásasszisztens PARKTRONIC-kal

  Megkönnyíti a be- és kiállást: az Aktív parkolásasszisztens egyaránt megkönnyíti a parkolóhely-keresést, és a beállást hossz- és keresztirányú parkolóhelyekre, valamint a kiállást az úttal párhozamos parkolóhelyekről. Automatikusan bekormányozza a gépkocsit a parkolóhelyekre, átvéve a vezetőtől a kormányzás és a fékezés feladatait.
  Ha a gépkocsi 30 km/óránál lassabban halad, a rendszer egy „P“-betűvel és egy megfelelő irányba mutató nyíllal jelzi a kombinált műszer multifunkciós kijelzőjén, hogy egy megfelelő parkolóhelyet talált. Alaphelyzetben a jobb oldalon keres, bekapcsolt bal oldali irányjelzőnél a bal oldalon is.

  Ha a vezető hátramenetbe kapcsol és elfogadja a parkolási javaslatot, az Aktív parkolásasszisztens 10 km/óra sebességig a kormányzást teljesen önállóan elvégzi. A vezetőnek csak a gáz- és fékpedált kell felügyelnie. A parkolás legfeljebb hét manőver után befejeződik.

  Az elektronikus PARKTRONIC parkolássegéd manőverezéskor figyeli a gépkocsi előtti és mögötti teret, és figyelmezteti a vezetőt, ha ütközésveszélyt észlel. 18 km/óra sebességig aktív.

 

 

Mercedes-Benz GLE-osztály akció

Mercedes-Benz GLE 250d 4Matic

Már 14 490 000 Ft-tól elérhető!

Az új Mercedes-Benz GLE (korábban M-osztály) köszönhetően a technikai újdonságoknak, a biztonságnak és a hatékonyságnak egy igazán előkelő helyet foglal el a prémium SUV-ok között. Minden motor esetében még további 17 százalékkal csökkent a CO2 kibocsátás.

Minden az GLE-osztályról »

Mercedes-Benz GLE 250d 4MATIC most kedvezményes áron:

Listaár: 17 947 640 Ft
Kedvezményes ár: 14 490 000 Ft

Részletes felszereltség: GLE 250d 4MATIC felszereltségi lista (PDF)

További információért kérjük forduljon Mercedes-Benz értékesítő munkatársainkhoz.

 

 


(Gépelje a számot a mezőbe)
Küldés